Ce culoare norocoasă are Săgetătorul dar și ce trebuie să evite?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Vrei să te bucuri de energie pozitivă ca nativ Săgetător? Poți să ai în vedere și importanța culorilor. Iată ce culori sunt recomandate pentru acești nativi, dar și ce pot să evite.

Încurajează armonia și optimismul în viața ta, punând accent pe culori! De asemenea, nuanțele de care ne înconjurăm zi de zi pot să aibă efecte importante nu doar în ceea ce privește hainele, ci și referitor la accesorii sau la modul în care ne decorăm locuința, biroul sau alte spații în care ne petrecem timpul.

Ce știm despre zodia Săgetător?

Zodia Săgetător este o zodie masculină de foc, guvernată de planeta Jupiter, care oferă nativilor înţelepciune, generozitate, spiritualitate, altruism, un puternic spirit filosofic, demnitate şi noroc.

Mai mult, Săgetătorul este simbolul hibernării naturii, al evoluţiei intelectuale şi spirituale a omului, simbolul libertăţii depline.

Acest semn vrea să experimenteze spiritualitatea, iar postul, meditația și cântatul îl pot ajuta să fie în contact mai strâns cu spiritualitatea sa.

Un Săgetător dorește întotdeauna să creadă și să găsească o putere superioară, dar aceasta poate fi  una la care este părtaș de la o vârstă fragedă, prin intermediul bisericii sau al religiei.

De asemenea, un Săgetător poate experimenta diferite religii sau poate descoperi că religia sa constă în drumeții și călătorii, în special în afara țării. Un Săgetător vrea să trăiască o viață profund morală și, în acest scop, poate citi o mulțime de cărți ale liderilor spirituali, memorând anumite citate și fraze.

Un Săgetător este adesea văzut ca un lider moral și este privit la serviciu și acasă ca un exemplu de om corect. Mai mult, un Săgetător este întotdeauna sincer și crede că necinstea este una dintre cele mai rele modalități prin care poți răni o persoană. Acest nativ vrea să aibă o viață plină de onestitate, respect și încredere. În consecință, îmbrățișează aceste valori.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ce culoare li se recomandă nativilor născuți sub semnul Săgetătorului?

Vorbim despre celebrul Indigo.

Fără îndoială, Săgetătorilor li se potrivește mănușă nuanța indigo.

De ce? Ei bine, această nuanță duce cu gândul la dezvoltare spirituală, la înțelepciune, la o călătorie în calea trezirii lor. Totodată, indigo vorbește și despre demnitate și creativitate și este o culoare benefică pentru acești nativi atunci când pornesc către noile lor obiective mărețe.

De asemenea, alte culori favorabile pentru Săgetători sunt galbenul și portocaliul.

La ce ar putea să renunțe nativii Săgetător? Ar trebui să evite nuanțele de albastru.

Citește și: Ce culoare norocoasă are Scorpionul dar și ce trebuie să evite?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel