Ce culoare norocoasă are Scorpionul dar și ce trebuie să evite?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Vrei să te bucuri de energie pozitivă ca nativ Scorpion? Poți să ai în vedere și importanța culorilor. Iată ce culori sunt recomandate pentru acești nativi, dar și ce pot să evite.

Încurajează armonia și optimismul în viața ta, punând accent pe culori! De asemenea, nuanțele de care ne înconjurăm zi de zi pot să aibă efecte importante nu doar în ceea ce privește hainele, ci și referitor la accesorii sau la modul în care ne decorăm locuința, biroul sau alte spații în care ne petrecem timpul.

Ce știm despre zodia Scorpion?

Zodia Scorpion, din zodiacul clasic european, reprezintă a 8-a zodie pe cercul zodiacal (care cuprinde 12 zodii). Începe din 23 octombrie şi se încheie pe 21 noiembrie. Este o zodie feminină de apă, predominant emoţională, guvernată de Marte (zeul războiului) şi Pluto (zeul misterelor, al subteranelor).

Totodată, putem spune că este semnul cel mai ambiţios din zodiac.

Nativul născut sub acest semn are o fire profundă, căruia nu îi este pe plac superficialitatea, mai ales când miza este legată de propriile sale interese.

Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Scorpionului în căutarea relației ideale

De asemenea, relaţiile emoţionale sunt foarte intense când este vorba de propria familie.

Scorpionul are o nelinişte permanentă, de aceea se poate afirma că este o persoană plină de susceptibilităţi şi bănuieli. Îl atrag lucrurile misterioase, făcute în umbra întunericului.

Mai mult decât atât, există o inerţie în ceea ce face. Se ataşează greu de un lucru sau un om, dar când face pasul, ataşamentul său este fără margini. Este atras de persoane puternice, cu multă influenţă asupra sa, chiar agresive. Critic şi pretenţios, dominator şi ambiţios, foarte puţini îi câştigă încrederea şi cu atât mai puţini prietenia.

Cuvintele cheie: secretos, inteligent, pasionat, bine organizat, tenace, metodic, revendicativ, perseverent, dificil, cu capacităţi de medium. Toate sentimentele pot fi mult mai intense la cei născuţi în această zodie: dragostea şi ura, dar şi gelozia şi loialitatea.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ce sunt Scorpionii? Nimic altceva decât simboluri ale tutelei, fertilității, defensivității, puterii, pericolului, controlului și inteligenței.

Mai mult, Scorpionii i-au fascinat pe oameni încă din cele mai vechi timpuri, grație simbolismului lor misterios, care a influențat multe culturi și credințe.

Această creatură - Scorpionul - a fost asociată cu puterea, protecția și vindecarea spirituală.

Ce culoare aduce norocul unui nativ Scorpion? Se pare că este vorba despre o culoare energică și intensă, portocaliu. Ce calități atrag Scorpionii cu ajutorul acestei culori benefice? Fascinație, energie, entuziasm, creativitate și spor.

Însă, nu totul se oprește la portocaliu! Alte nuanțe norocoase, care i se potrivesc unui nativ Scorpion, sunt următoarele: cele de cafeniu, ciocolatiu sau chiar roșu, mai ales că vorbim despre nativi guvernați de Marte. Și violetul este recomandat, fie că este vorba despre haine, accesorii, mobilier sau diferite obiecte.

Care sunt nuanțele de care se pot feri acești nativi născuți în semnul Scorpionului? Nuanțele de albastru și verde.

Citește și: Ce culoare norocoasă are Balanța dar și ce trebuie să evite?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel