Ce culoare norocoasă are Balanța dar și ce trebuie să evite?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
pexels.com
pexels.com

Dacă vrei să te bucuri de energie pozitivă ca nativ Balanță, poți să ai în vedere și importanța culorilor. Iată ce culori sunt recomandate pentru acești nativi, dar și ce pot să evite.

Încurajează armonia și optimismul în viața ta, punând accent pe culori! De asemenea, nuanțele de care ne înconjurăm zi de zi pot să aibă efecte importante nu doar în ceea ce privește hainele, ci și referitor la accesorii sau la modul în care ne decorăm locuința, biroul sau alte spații în care ne petrecem timpul.

La data de 23 septembrie, din punct de vedere astrologic, se face trecerea în zodia Balanţei, a 7-a pe cercul zodiacal clasic european, care cuprinde 12 zodii. Se încheie pe 22 octombrie.

Ce știm despre zodia Balanță?

Principiul Balanţei, guvernată de planeta Venus, care înseamnă dragoste, beneficii şi puţin noroc, este de a lucra, pe cât este posibil, în condiţii de pace şi linişte, respectând regulile şi legile impuse între oameni.

Semnul zodiacal este asimilat simbolului balanţei, care înseamnă, în primul rând, echilibru.

Cei născuţi în această zodie sunt indulgenţi, fapt ce impune respect.

Compromisul, vorba agreabilă sau conversaţia dirijată sunt caracteristicile celor născuţi în această zodie. Au aptitudini pentru studiu, îndemânare şi în genere înclinaţii pentru artă, având gusturi rafinate. Iubesc culorile, tablourile, muzica şi dansul. Pot face carieră în lumea publicităţii sau a comerţului.

Balanţă/Ascendent în Balanţă

Ce culori li se potrivesc nativilor născuți sub semnul Balanței? Albastrul deschis este o variantă optimă, la fel și culorile vesele.

De fapt, Balanțelor li se potrivesc de minune nuanțele vesele. Acestea le ajută să își schimbe starea instant sau chiar să se înveselească, atunci când au o zi proastă. 

De asemenea, nuanțele plăcute de albastru deschis sunt idale pentru nevoia constanța de pace a acestor nativi. Iar albastrul reușește să calmeze întotdeauna. Albastrul deschis face mereu trimitere la sentimente de liniște.

Ce pot să evite nativii Balanță?

Ar putea să stea departe de culori închise și întunecate, precum negru sau maro, care pot aduce stresul în viața lor.

Îți recomandăm să vezi și următorul articol: Ce culoare norocoasă are Fecioara dar și ce trebuie să evite?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel