Ce culoare norocoasă are Fecioara dar și ce trebuie să evite?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ține cont de importanța culorilor! Află ce culori sunt recomandate pentru acești nativi din zodia Fecioarei, dar și ce pot să evite.

Dacă vrei să te bucuri de energie pozitivă ca nativ Fecioară, iată ce ți se potrivește și ce nu în materie de culori.

Încurajează armonia și optimismul în viața ta, punând accent pe culori! De asemenea, nuanțele de care ne înconjurăm zi de zi pot să aibă efecte importante nu doar în ceea ce privește hainele, ci și referitor la accesorii sau la modul în care ne decorăm locuința, biroul sau alte spații în care ne petrecem timpul.

Ce știm despre zodia Fecioarei?

Astrologul Daniela Simulescu aseamănă energia acestei Zodii cu un contabil. Deci, analitic, pragmatic, calculat. Pe de altă parte, poate fi și exigentă sau pretențioasă. Cu toate acestea, Fecioarele pur și simplu uimitoare!

În primul rând, Fecioarele sunt sensibile și mereu în conexiune cu natura, având în vedere că sunt semne de pământ.

De fapt, semnele de pământ sunt practice, stabile și cu picioarele pe pământ.

Acești nativi sunt foarte muncitori și prețuiesc stabilitatea și securitatea în toate domeniile vieții lor. Energia lor solidă le permite să abordeze obiective și planuri pe termen lung, unde celorlalte semne le-ar lipsi perseverența.

Ca manageri naturali și constructori, ei creează structuri în viața lor și în societate, care au un impact important.

Cu toate acestea, fiind elementul care se mișcă cel mai lent, ele sunt cele mai rezistente la schimbare.

Oamenii cu o cantitate semnificativă de pământ în hărțile lor natale sunt de obicei orientați spre afaceri sau financiar și înfloresc în industriile bazate pe rezultate. Acești oameni obţin adesea succes deoarece știu să îşi urmeze obiectivele metodic.

Au o minte extrem de organizată, sunt punctuale, foarte atente la detalii. Au o memorie bună, știu să facă calcule, sunt extrem de buni la matematică și foarte practici.

Fiind perfecționiști, acești naitivi sunt foarte ordonați. Or să își păstreze atât hainele, cât și biroul sau programul în perfectă ordine și disciplină. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Fiecare zodie are o anumită culoare norocoasă sau o serie de culori care i se potrivesc mai bine și care îi oferă energia necesară ca să își atingă potențialul. Mai mult, există câteva culori pe care nativii Fecioară ar trebui să le evite, pentru a avea o energie cât mai armonioasă.

Ce culoare i se potrivește de minune unui nativ Fecioară? Se pare că albastrul a tras lozul câștigător!

Mai mult decât atât, imaginația, sensibilitatea, intuiția și inspirația sunt doar câteva calități și atribute inspirate de această culoare intensă. Nativii din zodia Fecioară pot fi conduși de către culoarea albastră ca să își canalizeze mai ușor energia către obiectivele lor.

De asemenea, persoanele născute sub semnul Fecioarei pot fi sprijinite și de alte culori sau nuanțe benefice lor. Astfel, vorbim despre galben deschis sau verde. Acestor nativi li se potrivesc și nuanțele neutre de bej sau crem.

Specialiștii spun că nici nativilor Fecioară nu li se potrivește prea bine culoarea intensă de roșu, așa că ar fi bine să stea departe de ea când vine vorba de haine, accesorii sau obiecte prin casă.

Citește și: Ce culoare norocoasă are Leul dar și ce trebuie să evite?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel