Ce culoare norocoasă are Leul dar și ce trebuie să evite?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Ține cont de importanța culorilor! Află ce culori sunt recomandate pentru acești nativi, dar și ce pot să evite.

Dacă vrei să te bucuri de energie pozitivă ca nativ Leu, iată ce ți se potrivește și ce nu în materie de culori.

Încurajează armonia și optimismul în viața ta, punând accent pe culori! De asemenea, nuanțele de care ne înconjurăm zi de zi pot să aibă efecte importante nu doar în ceea ce privește hainele, ci și referitor la accesorii sau la modul în care ne decorăm locuința, biroul sau alte spații în care ne petrecem timpul.

Ce știm despre zodia Leu?

Leul este guvernat de Soare, așa că este un semn expansiv, puternic, extravagant, strălucitor. Soarele se simte cel mai bine în Leu și îi place să caute atenție, să fie văzut de toți!

Această zodie are niște caracteristici cu totul și cu totul încântătoare. Ca și celelalte zodii, are calități și defecte, energie pozitivă și negativă, însă faptul că atrage atenția în mod natural o face să fie mai vizibilă atunci când apare undeva.

Leii sunt oameni care chiar au o inimă mare, sunt generoși, le place să facă acte de caritate și chiar le pasă de cei pe care îi au în grijă. Dacă nimerești în grija unei persoane cu marcaj de Leu, deși ai auzit că este egoist, te va ajuta cu siguranță, sunt oameni cărora le pasă și care vor tot ce e mai bun pentru cei din jurul lor.

Leii sunt expresivi și expansivi și s-ar putea să fie primii care nu dau doi bani pe ce crede lumea pentru că ei știu cine sunt ei și cum sunt de fapt, și până la urmă, ce este rău în asta? Sigur, nu este în regulă să calci în picioare pe nimeni pe drumul tău în a fi cine vrei să fii, însă nu cu toții ar trebui să învățăm asta de la Lei? Să știm cine suntem și să fim asta fără teamă e unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume.

Dacă intri undeva, uită-te la cine e cel mai bine îmbrăcat, are cea mai faină coafură și ceva bijuterii wow, l-ai nimerit. Acela ar trebui să aibă ceva marcaj de Leu. 

Leu/Ascendent în Leu

Fiecare zodie are o anumită culoare norocoasă sau o serie de culori care i se potrivesc mai bine și care îi oferă energia necesară ca să își atingă potențialul. Mai mult, există câteva culori pe care nativii Taur ar trebui să le evite, pentru a avea o energie cât mai armonioasă.

Se pare că nativilor Lei li se potrivește de minune o culoare unică, intensă: Mov imperial.

De asemenea, acești nativi care sunt guvernați de Soare ar putea fi influențați de culori calde, precum sunt auriul, portocaliul solar sau chiar cărămiziul. Se pare că movul imperial arată excelent pe orice nativ Leu. Ce știm despre această culoare surprinzătoare?

Movul imperial este o culoare care atrage bogăția, puterea, dar și atenția clară a celor din jur. 

Nu știi cum să surprinzi un nativ născut în semnul Leului sau care are ascendent în Leu? Îi poți oferi accesorii, haine sau obiecte și accesorii care au această nuanță de mov imperial.

Mai mult, această culoare le dă impresia nativilor Leu că viața este o scenă.

Ce nu se recomandă nativilor din zodia Leu? 

Se spune că aceștia ar trebui să stea departe de nuanțe neutre, precum și de culori pastel. Conform specialiștilor, aceste culori îi pot seca de energie.

Poți să vezi și: Ce culoare norocoasă are Racul dar și ce trebuie să evite?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel