Ce culoare norocoasă are Racul dar și ce trebuie să evite?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
pexels.com
pexels.com

Dacă vrei să te bucuri de energie pozitivă ca nativ Rac, poți ține cont și de importanța culorilor. Află ce culori sunt recomandate pentru acești nativi, dar și ce pot să evite.

Încurajează armonia și optimismul în viața ta, punând accent pe culori! De asemenea, nuanțele de care ne înconjurăm zi de zi pot să aibă efecte importante nu doar în ceea ce privește hainele, ci și referitor la accesorii sau la modul în care ne decorăm locuința, biroul sau alte spații în care ne petrecem timpul.

Ce știm despre zodia Rac?

Atunci când vedem pentru prima dată o persoană născută sub semnul Racului, putem observa simplu că emană căldură, dar și empatie. De asemenea, acest nativ este sensibil și uneori anxios, având de fiecare dată nevoie de zona sa de confort. 

Totodată, o persoană care are zodia Rac are nevoie de multe îmbrățișări și dovezi de iubire. Vorbim despre nativii pentru care contactul fizic și căldura umană înseamnă extrem de mult. Ceea ce îi face atât de speciali pe cei născuți sub semnul Racului constă în faptul că emană de fiecare dată o energie plăcută. Când stai de vorba cu ei, îți oferă o stare bună. Fără prea mari eforturi, acești nativi reușesc să îți transforme ziua, pe loc.

Racii sunt extrem de atașați de familia lor, au mare grijă de părinții sau de copiii lor. Familia este refugiul lor, dar este și obiectivul lor. Un Rac nu o să își lase familia la greu. 

În sezonul Racului, vom căuta siguranța, confortul și armonia din sânul familiei.

Rac/Ascendent în Rac

Fiecare zodie are o anumită culoare norocoasă sau o serie de culori care i se potrivesc mai bine și care îi oferă energia necesară ca să își atingă potențialul. Mai mult, există câteva culori pe care nativii Taur ar trebui să le evite, pentru a avea o energie cât mai armonioasă.

ALB

Deși albul este o non culoare, este asociată adesea cu liniștea, pacea, curățenia. La toate aceste calități visează de fiecare dată și un nativ Rac. Mai mult decât atât, această non culoare face trimitere la albul imaculat al îngerilor sau chiar la culoarea reprezentativă pentru personalul medical, care este gata să îți sară mereu în ajutor.

Acești nativi sunt extrem de sensibili, sunt blânzi și le place să își sprijine apropiații. Odată ce își fac prieteni, își vor păstra aproape acești oameni pentru tot restul vieții. 

Alte culori benefice pentru zodia Rac? Discutăm despre nuanțele subtile de crem, dar și despre argintiu, care amintește despre razele Lunii, astru care guvernează acest semn.

Ce culoare poate evita un nativ născut în semnul Racului? 

Discutăm despre culoarea roșie, care pare că va agita o astfel de persoană.

Îți recomandăm să vezi și: Ce culoare norocoasă au Gemenii dar și ce trebuie să evite?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel