Ce culoare norocoasă au Gemenii dar și ce trebuie să evite?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Vrei să te bucuri de energie pozitivă ca nativ Gemeni? Poți să ai în vedere și importanța culorilor. Iată ce culori sunt recomandate pentru acești nativi, dar și ce pot să evite.

Încurajează armonia și optimismul în viața ta, punând accent pe culori! De asemenea, nuanțele de care ne înconjurăm zi de zi pot să aibă efecte importante nu doar în ceea ce privește hainele, ci și referitor la accesorii sau la modul în care ne decorăm locuința, biroul sau alte spații în care ne petrecem timpul.

Ce știm despre zodia Gemeni?

Odată ce Soarele intră în semnul Gemenilor, cu toții suntem mai influențați de energia specifică Gemenilor – adică de sociabilitate, creativitate, idei noi, flexibilitate și comunicare.

Gemenii sunt semne conduse de Mercur, planeta comunicării, iar asta le oferă șansa de a spune lucrurile potrivite, la momentul potrivit. Au vorbele la ei și sunt considerați nativi șarmanți și foarte sociabili. Reușesc să intrige, prin felul lor de-a fi.

Când vine vorba să ai o relație cu cineva cu mult Gemeni în astrogramă, atunci cel mai bine ar fi să îi pui mereu întrebări, să îi stimulezi curiozitatea și să nu îl lași niciodată să se plictisească.

Totodată, Gemenii știu exact care sunt ingredientele necesare atunci când vine vorba de a cuceri pe cineva și totul poate porni chiar de la prietenie. De altfel, sunt recunoscuți a fi printre cele mai prietenoase zodii. Pentru ei, libertatea și varietatea sunt pe primul loc.

În egală măsură, aceste persoane sunt intelectuale și iuți la minte. Gemenilor le plac discuțiile, le plac lucrurile care țin de conexiunea dintre minți, le place inovația, le plac știrile, dar și senzaționalul. Le place să experimenteze, dar și să cunoască. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Fiecare zodie are o anumită culoare norocoasă sau o serie de culori care i se potrivesc mai bine și care îi oferă energia necesară ca să își atingă potențialul. Mai mult, există câteva culori pe care nativii Taur ar trebui să le evite, pentru a avea o energie cât mai armonioasă.

GALBEN

Ce îi poate caracteriza pe nativii Gemeni, din punctul de vedere al culorilor? Se pare că galbenul este culoarea câștigătoare. De ce? Aparent, galbenul emană doar bucurie și prospețime. Totodată, este atribuită și optimismului, o calitate de care avem nevoie cu toții. 

De asemenea, galbenul exprimă și multă energie, dar și o claritate a minții, atribute specifice semnului Gemenilor. Să nu uităm că persoanele născute cu Soarele în Gemeni sunt extrem de expansivi, mereu atrași de idei noi și trec mereu de la inspirație, la o nouă doză de prospețime. 

Să nu uităm că acești nativi pot fi mai copilăroși, mai joviali. Astăzi să se implice într-o pasiune, mâine să se implice într-o altă pasiune şi tot timpul au această figură de oameni glumeţi, de viaţă. Se pot adapta ușor la condițiile din jur.

Mai mult decât atât, o altă culoare norocoasă pentru nativii Gemeni este rozul, deoarece exprimă veselie, armonie, precum și dragostea lor pentru viață.

Ce culori pot să evite aceste persoane? 

Nuanțele de albastru și de roșu ar trebui evitate. Ar putea să stea departe de nuanțele de roșu și albastru.

Poți lua în calcul și următorul articol: Ce culoare norocoasă are Taurul dar și ce trebuie să evite?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel