Ce culoare norocoasă are Taurul dar și ce trebuie să evite?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Dacă vrei să te bucuri de energie pozitivă ca nativ Taur, poți să ai în vedere și importanța culorilor. Iată ce culori sunt recomandate pentru acești nativi, dar și ce pot să evite.

Încurajează armonia și optimismul în viața ta, punând accent pe culori! De asemenea, nuanțele de care ne înconjurăm zi de zi pot să aibă efecte importante nu doar în ceea ce privește hainele, ci și referitor la accesorii sau la modul în care ne decorăm locuința, biroul sau alte spații în care ne petrecem timpul.

Ce știm despre zodia Taur?

Taurul este cunoscut ca fiind semnul plăcerilor, semnul abundenței, al acumulării de bunuri

Oriunde merge Taurul aduce după sine energia celei de-a doua case pe care o reprezintă, mai exact casa resurselor, a finanțelor și a bogăției. Atunci când vine vorba despre valoare, cu Soarele în semnul Taurului, acești nativi au abilitatea de a vedea ce este cu adevărat valoros în Univers, cum ar fi iubirea, de exemplu. 

De asemenea, Taurii nu știu să renunțe. Merg înainte, chiar și atunci când pare că nu li se dă nicio șansă. Deciziile lor sunt întotdeauna cântărite, bine gândite. Nu iau niciodată decizii din grabă sau din frică. De asemenea, spiritualitatea nu este deloc întâmplătoare pentru al doilea semn din zodiac.

Taurul este, cel puțin simbolic, un semn de Pământ, guvernat de binecunoscuta Venus. Sunt foarte ambițioși și muncitori. În același timp, Taurii sunt cei care apreciază cel mai mult valoarea, bijuteriile, tablourile, obiectele de artă. Atunci când vine vorba despre valoare, cu Soarele în semnul Taurului, acești nativi au abilitatea de a vedea ce este cu adevărat valoros în Univers, cum ar fi iubirea, de exemplu. 

Taur/Ascendent în Taur

Fiecare zodie are o anumită culoare norocoasă sau o serie de culori care i se potrivesc mai bine și care îi oferă energia necesară ca să își atingă potențialul. Mai mult, există câteva culori pe care nativii Taur ar trebui să le evite, pentru a avea o energie cât mai armonioasă.

VERDE

Ei bine, culoarea verde este cea asociată de fiecare dată cu armonia, dar și cu natura. Putem spune fără rețineri că verdele este culoarea care te trimite cu gândul la liniște, dar și la stabilitatea financiară. Din aceste motive, este o culoare care se potrivește de minune unui nativ Taur.

Mai mult, deoarece nativii Taur sunt guvernați de planeta Venus, putem spune că și culoarea roz este una care li se potrivește perfect. Și rozul duce cu gândul la armonie, dar și la prosperitate și pace. Este o nuanță plăcută, caldă, care îmbie și la relaxare.

Nu în ultimul rând, prietenia, dar și afecțiunea, sunt concepte stimulate de culoarea roz.

În schimb, ce culori pot să evite Taurii? Roșul și galbenul.

Îți recomandăm să citești și: Ce culoare norocoasă are Berbecul dar și ce trebuie să evite?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel