Ce culoare norocoasă are Berbecul dar și ce trebuie să evite?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Dacă vrei să te bucuri de energie pozitivă ca nativ Berbec, poți ține cont și de importanța culorilor. Iată ce culori sunt recomandate pentru acești nativi, dar și ce pot să evite.

Încurajează armonia și optimismul în viața ta, punând accent pe culori! De asemenea, nuanțele de care ne înconjurăm zi de zi pot să aibă efecte importante nu doar în ceea ce privește hainele, ci și referitor la accesorii sau la modul în care ne decorăm locuința, biroul sau alte spații în care ne petrecem timpul.

Ce știm despre zodia Berbec?

Prin ce se remarcă nativii Berbeci? Prin înflăcărare, rapiditate, dinamism, forță de caracter și voință. Persoanele născute cu Soarele în Berbec vor spune de fiecare dată lucrurilor pe nume, chiar dacă acest lucru îi poate face uneori incomozi sau adesea lipsiți de tact în relațiile cu cei din jur.

De asemenea, nativii Berbec sunt curajoși, competitivi, încrezători în propriile forțe. Dau dovadă de multă îndrăzneală. Trebuie să remarcăm și faptul că supărarea și indignarea apar cu ușurință. Când nu îi convine ceva, un Berbec poate să aibă replici tăioase. Nu trebuie să omitem nici faptul că îi place să comande și nu prea știu ce înseamnă supunerea.

Planeta Marte, sub dominaţia căreia se află, este asociată cu fierul. De aceea este indicat nativilor să consume alimente bogate în fier. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Da, fiecare zodie are o anumită culoare norocoasă sau o serie de culori care i se potrivesc mai bine și care îi oferă energia necesară ca să își atingă potențialul. Mai mult, există câteva culori pe care nativii Berbec ar trebui să le evite, pentru a avea o energie cât mai armonioasă. 

ROȘU

Berbecul este considerat a fi un semn de foc. Este guvernat de planeta Marte, așa că Berbecului i se potrivește cel mai bine culoarea roșie! Ne gândim la mișcare, la energie, la pasiune, dar în special la acțiune. Așa că nuanțele de roșu vor scoate tot ce este mai bun din nativii care aparțin zodiei Berbec.

Mai mult, culoarea roșu le oferă Berbecilor curajul de care au nevoie, dar și vigoarea și puterea ca să își învingă orice temere. Deși acești nativi se pot arunca în tot felul de acțiuni, în spatele lor, de multe ori, se regăsește și o doză mare de frică. Alte culori norocoase pentru Berbec? Optează pentru galben și non-culoarea alb. 

Culorile care pot fi evitate de Berbeci sunt verde, albastru și non-culoarea negru.

Vezi și: Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Berbec? Daniela Simulescu: "O reprezintă culoarea roșu"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel