Aroma viitorului. Previziuni importante pentru toate zodiile, efecte până în 2035. „Neptun aduce divinitatea mai aproape de noi”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Evenimentul săptămânii, Luna Plină în Pești, aduce prin conjuncția cu Neptun energia marii conjuncții iluzorii care a marcat anul 2022. Detalii și previziuni pentru toate zodiile mai jos. 

Ne aflăm într-o săptămână marcantă din punct de vedere astrologic. Avem pe de-o parte, retrogradarea lui Mercur în semnul Balanței, pe de altă parte, Luna Plină din Pești, ambele petrecându-se pe 10 septembrie 2022. 

Desfășurându-se în Pești, această Lună Plină aduce în atenție un mare plus de creativitate, dar și de spiritualitate. Energia Peștilor este una artistică, dar și una care se pierde, se dizolvă. S-ar putea să avem senzația că ne pierdem simțul spațiului și al timpului, să simțim într-un dintre sectoarele vieții noastre o notă de dizolvare. Luna Plină în Pești vorbește mult despre dependență, toxicitate, droguri, alcool. E mai bine să nu cădem în prăpastia acestor vicii. Totodată, lucrurile ne-ar putea apărea într-o imagine diferită. S-ar putea ca nu tot ceea ce vedem să fie chiar ceea ce pare

Există posibilitatea ca acest marcaj de Pești adus în prim-plan de Luna Plină de sâmbătă să ne actualizeze „aroma” conjuncției Jupiter-Neptun care s-a petrecut în aprilie și care va avea efecte pentru un deceniu. Ca și Luna Plină de săptămâna aceasta, conjuncția Jupiter-Neptun se leagă de energia apei și poate fi pusă în legătură chiar și cu horoscopul chinezesc, deoarece iată, ne aflăm în anul Tigrului de apă, un an extrem de puternic în care ne lăsăm duși de valuri

Toți cei care scriu, fotografii, cei din industria cinematografică vor fi extrem de bine aspectați. În același timp, este o perioadă în care e bine să fim atenți la ce visăm, să ne notăm visele într-un jurnal și să le scriem atunci când ne trezim, putem primi importante mesaje de dincolo, putem să ne dezvoltăm intuiția și capacitățile paranormale.

Există și multă toxicitate, vicii care ar putea să ne înconjoare, atenție la abuzul de alcool sau de medicamente. Însă, dincolo de toate pericolele lumii iluziei, conjuncția Jupiter-Neptun aduce divinitatea mai aproape de noi și ne face conștienți de faptul că suntem interconectați atât între noi, oamenii, cât și cu natura care ne înconjoară. Vom deveni conștienți de asta prin diverse revelații.

Neptun este destul de greu de interpretat. Contează foarte mult cu ce planetă și unde se întâlnește. Are influențe asupra artei (mai ales celei vizuale). Neptun are mare legătură cu idealurile, utopiile. Cumva, este complementar lui Jupiter. Dacă Jupiter depășește o limită, Neptun le depășește pe toate. Este destul de confuz, difuz, îndreptat către ce este ireal, fantastic, ambiguu, legat de ideea de escapism sau de dorința de a transcede nimicurile/provocările vieții de zi cu zi. 

Previziuni pentru toate Zodiile. Efectele conjuncției și influențele conjuncției Jupiter-Neptun în Pești până în 2035!

Berbec / Ascendent în Berbec

Următoarea conjuncție Jupiter-Neptun se va petrece în 2035 chiar în semnul Berbecului. Până atunci întreabă-te ce îți dorești să fii. Cum îți dorești să simți, să te simți? Unde te vezi mai exact în 2035? Cine ești și cine vrei să fii?

Taur / Ascendent în Taur

Dorințele pot deveni realitate, însă nu chiar așa cum ai crezut tu. Când ai demarat anumite proiecte nu ți-ai imaginat că lucrurile se vor desfășura așa și nici nu te-ai așteptat la rezultatele acestea. În următorii ani învață să lucrezi cu ceea ce îți dorești cu adevărat.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Trebuie să găsiți un sens al muncii voastre, un rost al ei în lume. Până în 2035 probabil că veți face schimbări în carieră sau veți adăuga un plus de sensibilitate și umanitate muncii pe care o desfășurați până acum punând-o în folosul societății. Schimbați ceva în lume!

Rac / Ascendent în Rac

O asemenea conjuncție pentru voi e bună atunci când vorbim de studii sau de călătorii. Intențiile voastre se leagă de evoluția pe plan personal. Puteți decide să vă rupeți de rădăcinile voastre și să plecați din țară, de exemplu. 

Leu / Ascendent în Leu

Conjuncția Jupiter-Neptun vine în primul rând, cu o atenționare, în special dacă aveți acces la fonduri, moșteniri, bani, aveți grijă cu cine faceți parteneriate, pentru că oamenii de care vă veți lega vă pot trage prin niște încercări, provocări. 

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Puneți-vă intenția de a deveni mai toleranți, căci oricum Universul vă va duce în acea zonă. Veți accepta parteneri/partenere la care nu v-ați fi gândit niciodată, nu ați fi crezut niciodată că puteți fi cu astfel de persoane.

Balanță / Ascendent în Balanță

Jupiter-Neptun oferă lene și visare, iar vouă, în mintea voastră vi se pare că faceți bine. Aveți grijă la sănătate. Vi se va deschide calea și către alte emoții referitoare la cum aveți grijă de voi, dar și de alte ființe care depind de voi.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Iubire, iubire transcedentală, iubire ca în filme pentru că Neptun vă învăluie și vă dizolvă frica de trădare. Vă veți arunca cu totul în dragoste, iar cu Jupiter-Neptun în casa a 5-a – legătura cu copiii va fi una extraordinară.  Și zona artistică s-ar putea să vă ducă în topuri.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Găsiți calea să vă retrageți în sine, nu mai așteptați validarea celorlalți când lucrurile nu funcționează. Aveți capacitatea interioară să vă refaceți singur. Abia apoi veți putea vorbi de casa visurilor voastre, familia visurilor voastre.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Trebuie să mizați pe expansiunea minții. Vorbim despre o minte mai necontrolată, de a vă lăsa să visați, să simțiți, să treceți peste toate valorile vechi, peste prejudecăți. Conjuncția vă ajută dacă vreți să călătoriți, să vă mutați, să fiți mai blând cu voi.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Vor fi momente în care aveți foarte mulți bani, dar și momente când trăiți de azi pe mâine. Veți investi, veți pierde, apoi veți investi din nou și veți câștiga exact când vă așteptați mai puțin. Trebuie să vă lăsați purtați de val. Intențiile voastre să fie legate de cum circulă energia banilor. 

Pești / Ascendent în Pești

O să vi se testeze umanitatea, de fapt, abia acum veți deveni oameni, veți ieși la suprafață, veți aduce remedii, leacuri, soluții pentru a vindeca lumea. Vindecați-vă pe voi înșivă și vindecați-i și pe ceilalți. Setați-vă intenția de a vă conecta cu universul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel