Astăzi e despre tine! Ce culoare are ziua ta? 27 iulie 2022, conjuncție Venus-Lilith în semnul Racului

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Pe 27 iulie, Venus face o conjuncție cu Lilith, în semnul Racului. Venus reprezintă feminitatea/iubirea, iar Lilith independența/tot ce este reprimat într-o femeie. Putem fi fermecători, magnetici, dar și egoiști sau superficiali. 

V-ați întrebat vreodată de ce este atât de atractivă Lilith? De ce exercită atât de multă fascinație asupra minții umane? Deoarece este învăluită într-o aură de mister, nu știm cine este cu adevărat și ne este și teamă de acțiunile și efectele pe care le-ar putea avea asupra noastră, mai ales că astrologic vorbind are o reputație proastă. Însă nu este, oare, acesta un trend al femeilor puternice, nu ajung cumva să aibă o reputație proastă, tocmai pentru că nu sunt înțelese și acceptate?

E posibil să rupem puțin barierele necunoscutului astăzi.

Figura revoluționară a lui Lilith încă menține un efect năucitor asupra noastră și asta probabil din cauza faptului că nu știm foarte multe lucruri despre ea. Lilith, femeia independentă, cunoscută ca fiind un demon al nopții sau prima soție a lui Adam, umple pagini de mitologie cu trecutul său controversat. În mitologie, cearta dintre Adam și Lilith, prima soție a sa, a pornit tocmai de la drepturile egale pe care le reclama femeia, drepturi pe care și le dorea respectate și atunci când venea vorba despre relațiile intime. În timpul unui act sexual, Lilith a refuzat să se supună instrucțiunilor lui Adam și a cerut să stea ea deasupra lui, prin urmare el a încercat să o oblige folosind forța. Aceasta a fost picătura care a umplut paharul, iar Lilith l-a părăsit pe Adam, considerând că nu va accepta niciodată să îi fie altceva decât egală. 

Cine era Lilith şi cum arăta în viaţa reală? Tehnologia dezvăluie chipul uneia dintre cele mai misterioase femei din istorie (FOTO).

Aveți curaj, fiți puternice, fiți independente, dragi femei, cu ocazia acestei conjuncții, iar pentru bărbați, nu uitați că există în interiorul vostru și energie de natură feminină și puteți folosi și voi resursele acestui eveniment astrologic marcat de curaj și independență.

Ce anume aduce Lilith în viețile zodiilor azi și unde anume vor căpăta curaj sau forță a seducției? În ce culori vor vedea?

Berbec/ Ascendent în Berbec

S-ar putea să vezi negru în fața ochilor din cauza a câte ai suportat din cauza familiei. Conjuncția Venus-Lilith se petrece în casa a 4-a, dacă ați făcut prea multe compromisuri de dragul familiei, poate ar fi cazul să vă opriți și să le spuneți că îi iubești, dar ai dreptul să spui: „vă iubesc, dar astăzi este despre mine!”

Taur/ Ascendent în Taur

Cu siguranță vi se cam aprind privirile, însă și vorbele. Vedeți în culorile pasiunii azi, în nuanțe de roșu, purpuriu și vișiniu. Cuvintele voastre pot fi „spicy”, dulci-picante. Sunteți provocatori și aveți o putere uimitoare de seducție. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Voi vedeți bucurie în toate culorile obiectelor pe care le-ați cumpăra. Aveți astăzi bucuria de a cheltui. Conjuncția Venus-Lilith se petrece în casa a 2-a, a resurselor, s-ar putea să vă doriți să cumpărați ceva sexy, care să vă pună în valoare. 

Rac/ Ascendent în Rac

Voi o să vedeți azi viața în nuanțe strălucitoare, aurii. În locul vostru m-aș bucura de viață cum nu m-am bucurat niciodată, vă transmite astrologul Daniela Simulescu, m-aș gândi la ce îmi doresc eu cu adevărat, ce mă împinge pe mine, ce anume îmi oferă cu adevărat motivație. 

Leu/ Ascendent în Leu

E posibil să vă atragă și pe voi ceea ce e roșu, însă aveți grijă să nu cumva să fie roșu de la semafor, nu roșu de la dragoste. Sigur că ce este interzis este și atractiv, dar fi bine să aveți mai multă grijă în ce și mai ales în cine credeți. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Nuanțe pastel apar în calea voastră azi, s-ar putea să se lase cu fluturi în stomac. Unii prieteni vă fac declarații, e posibil ca undeva să se șteargă bariera dragoste-prietenie, și până la urmă de ce nu ați încerca? Cine știe ce iese?

Balanță/ Ascendent în Balanță

Voi o să vedeți în nuanțe de verde azi, verdele fiind o culoare care simbolizează banii și oportunitățile financiare. Conjuncția Lilith-Venus vine în casa a 10-a a carierei, vă vin în minte soluții la probleme la care nu s-a gândit nimeni. S-ar putea să fiți geniali. Apar oportunități profesionale.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Culori reci și serioase, nuanțe de albastru vă trec azi prin fața ochilor, poate chiar tăioase, dar într-un sens al inteligenței ascuțite. Atrageți prin inteligență, prin discuții serioase. Trebuie să vorbiți cu partenerul, dar și cu cei pe care vreți să îi cuceriți. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Culoarea pe care o inspiră casa a 8-a e una a adâncimilor, un negru sau bleumarin, culori ale nopții sau ale secretelor, căci până la urmă casa a 8-a este tot ce îi place lui Lilith: senzualitate, sexualitate, enigmă. S-ar putea să atrageți și bani.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Cu conjuncția Venus-Lilith în casa a 7-a, partenerul o să vă pună pe jar. Viața o să capete nuanțe de roz acasă, vă veți lăsa cuceriți și o să duceți relația pe care o aveți la alt nivel. E posibil ca să vă reîndrăgostiți de partener. O să vă placă și mai mult de el.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Nuanțe argintii, metalice strălucesc din ideile voastre nebunești pe care le împărtășiți colegilor, însă țineți cont că tot voi trebuie să vă ocupați de ele. Nu o să vină nimeni să muncească în locul vostru. Încercați să nu aveți așteptări. 

Pești/ Ascendent în Pești

Și voi vedeți viața în roz, poate chiar în roz cu sclipici. Conjuncția e în casa a 5-a și vă îmbie azi să îndrăzniți să cereți ceea ce vă doriți. Vă veți bucura de atracție, seducție, carismă. Acest aspect poate oferi foarte multe daruri.

Ai citit și despre faptul că Lilith poate aduce necazuri pentru Leu, Săgetător și Vărsător? Vești mai bune pentru Rac, Balanță și Pești. Previziuni Lilith până în ianuarie 2023. Detalii aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel