Asteroidul Chiron în mers direct. Schimbări profunde pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Chiron este o parte din noi diferită de ceea ce considerăm a fi bun și acceptat în lume. Este o frică de a ieși din norme dar și o neacceptare a anumitor părți ale noastre.

Chiron a început să tranziteze Berbecul pe 18 februarie 2019, unde va rămâne pe 14 aprilie 2027. 

Între 23 iulie și 27 decembrie 2023, Chiron a fost retrograd. Retrogradarea ne-a obligat să ne confruntăm cu o rană pe care de cele mai multe ori am creat-o sau pe care o întreținem.

Chiron a fost descoperit în 1977. Oriunde se află în harta ta natală, vine cu lecții de oferit. Trebuie să-ți amintești constant că ai nevoie de echilibru, dar și de eliberare. Orice s-ar întâmpla în viața ta, ai ocazia să transformi crizele în oportunități.

Este primul dintr-o nouă clasă astronomică, cunoscută sub numele de centauri - corpuri cerești cu trăsături de comete și asteroizi. Acesta a fost numit după fiinţa mitologică jumătate-om, jumătate cal.

Până pe 26 iulie, Chiron va fi în mers direct în primul semn al zodiacului. Iată cum ne poate ajuta pe fiecare dintre noi!

Berbec/Ascendent în Berbec

Chiron revine la mersul direct în semnul tău, oferindu-ți o mai mare claritate în privința încrederii de sine, a identității și a propriului eu. Acest aspect aduce lumină asupra modului în care te percep și cum te exprimi, inclusiv în alegerile vestimentare. Totuși, anumite obiceiuri ar putea avea consecințe negative, deoarece Chiron aduce cu sine implicații legate de sănătate, atât fizică, cât și emoțională. Reacționează la frica de abandon și respingere și conștientizează propriile limite, evitând să-ți faci rău prin vicii.

Taur/Ascendent în Taur

Chiron revine direct în Casa a 12-a a ta. Fiecare individ are un trecut, însă pericolul apare atunci când permiți trecutului să influențeze prezentul. Deși poți simți că exprimarea furiei te eliberează, rămânând ancorat în trecut și adoptând o mentalitate de victimă nu aduce beneficii. Evită să-ți faci rău prin a permite amintirilor trecutului să afecteze prezentul, inclusiv în relațiile familiale și secretele care pot provoca suferință.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Chiron își reia mersul direct în Casa a 11-a, aducând conștientizarea că anumite relații de prietenie nu îți sunt benefice. Dacă permiți altora să depășească limitele sau să-ți influențeze negativ viața, este momentul să faci o evaluare a relațiilor tale. Analizează până în decembrie cine te susține cu adevărat și cine îți face mai mult rău, evitând conexiunile care îți afectează negativ starea de bine.

Rac/Ascendent în Rac

Chiron nu mai este retrograd în Casa a 10-a, evidențiind aspecte legate de carieră. Acest aspect poate să te ajute să descoperi o dimensiune în cariera ta prin care să oferi ajutor celorlalți. Dacă lucrezi în domeniul responsabilității sociale, poți iniția campanii pentru a ajuta oamenii cu nevoi. Prin acest tranzit, poți fi perceput ca un mentor care ascultă și oferă soluții celorlalți.

Leu/Ascendent în Leu

Chiron își reia mersul direct în Casa a 9-a, îndreptând atenția către relațiile toxice. În perioada retrogradării, ai întâmpinat dificultăți în a lua decizii, însă acum lucrurile se schimbă. Fii atent la atracția către persoane cu traume, deoarece tentativa de a-i vindeca poate prezenta riscuri semnificative.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Chiron este iar în mers direct în casa a opta. Aveți din nou șansa de a vă da seama unde anume greșiți în relația cu banii. Ce credințe limittaive aveți în acest sens, dar și ce moștenire. De asemenea, frica de a nu fi abandonați vă împiedică să formați relații mai strânse cu persoanele iubite. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Tranzitul lui Chiron direct se va petrece, bineînțeles, în casa a șaptea, a relațiilor. Cea care contează, de aștfel, cel mai mult pentru voi. Chiron vă poate face să optați pentru parteneri cu probleme pentru a fugi de ale voastre. Cu cât veți încerca să îi vindecați, cu atât vă veți dăuna. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Chiron va fi direct în Casa a 6-a, aducând atenție asupra sănătății și relațiilor de muncă. Ignorarea problemelor de sănătate poate avea consecințe grave, iar dinamica la locul de muncă necesită atenție sporită. Alege cu grijă cuvintele și acțiunile pentru a evita rănirea sau a fi rănit de colegi.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Chiron își reia mersul direct în Casa a 5-a, legată de copii. Poți întâlni traumele din copilărie și ar trebui să fii atent la modul în care comunici cu copiii tăi pentru a evita respingerea sau abandonul.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Retrogradarea lui Chiron a afectat Casa a 4-a, aducând provocări în familia ta și în echilibrul emoțional. Acum, cu Chiron direct, poți accepta realitatea că anumite relații familiale pot provoca mai mult rău decât bine. Fii atent și la schimbările în locuință.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Chiron este în Casa a 3-a, de data aceasta în mers direct. Frații sau surorile pot aduce la suprafață problemele lor, afectându-te și pe tine. Conștientizează gândurile toxice și folosește-ți abilitățile de comunicare pentru a-ți vindeca durerea.

Pești/Ascendent în Pești

Chiron va fi direct în Casa a 2-a, insistând asupra importanței gestionării financiare. Dacă simți că banii lipsesc, ia inițiativa și cere ceea ce îți este necesar, fără a cădea în capcana victimizării. Pune-ți valoarea înainte și revendică-ți drepturile financiare.

Citește și Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel