Astrolog Lelia Iancu - corespondența dintre zodiile de APĂ și părțile anatomice ale corpului uman

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari

Fiecare semn zodiacal guvernează o anumită parte a corpului. Despre asta ne vorbește astrologul Lelia Iancu (Astrum Antares). Iată ce trebuie să știm despre zodiile de apă!

Ați observat vreodată, cu adevărat, perfecțiunea naturii? Armonia care există în fiecare element?

Nu există absolut nimic care să nu fie conectat cu întregul! Cât de frumos se reflectă macrocosmosul în microcosmos!

Confirmarea armoniei o regăsim și în simbolismul astrologic, unde fiecare planetă și semn zodiacal corespunde cu bucățele din Natură: plante, animale, minerale etc.

Din acest punct a luat naștere și astrologia medicală, care se ocupă de sinergia dintre semnele zodiacale și corpul uman.

Fiecare semn zodiacal guvernează o anumită parte a corpului.

Mai jos, vom vedea că totul urmează un fir logic și decurge după o ordine precisă care pleacă de la cap pentru a ajunge la picioare: primul semn corespunde capului, ultimul picioarelor.

SEMNELE DE APĂ sunt Rac, Scorpion, Pești

RAC

Constituția anatomică a celor născuți în această zodie este destul de delicată, având, de asemenea, și tendința de a somatiza durerile și tensiunile.

Din punct de vedere anatomic, semnul zodiacal al Racului guvernează pieptul, toracele, coatele și vertebrele toracice III, IV și V. În primele grade ale semnului există corespondență și cu sânii.

Este conectat, de asemenea, și la ochiul stâng. Datorită dominației Lunii poate exista și o implicare a sistemului reproducător.

Funcția digestivă este delicată.

Posibile patologii: retenție de lichide în țesuturi, obezitate, ulcer gastric și gastrită, anemie, transpirație abundentă, slăbiciune față de boli infecțioase, probleme pericardice.

La copiii din acest semn zodiacal, se pot găsi glandele limfatice mărite.

SCORPION

Scorpion... să vedem predispozițiile și părțile anatomice guvernate de acest semn fix!

Tradiția astrologică menționează că semnul zodiacal al Scorpionului, din punct de vedere anatomic, guvernează organele de reproducere.

Cei doi guvernatori ai acestei zodii: Marte (guvernatorul tradițional) și Pluton (guvernatorul modern) sunt asociați cu membrul genital masculin și cu fluidul seminal.

Atât la bărbați, cât și la femei, acest semn, în ansamblu, este legat de sistemul reproductiv și sexualitate.

Are însă și o corespondență cu inconștientul și psihicul. De asemenea, Scorpionul guvernează și ultimele două vertebre lombare.

Orice patologie poate afecta organele de reproducere.

Posibile, așadar, tulburări ginecologice (dismenoree, amenoree, anexită etc.) la femei și, la bărbați, probleme cu organele lor reproducătoare și cu prostata. Posibile boli venerice și ale sistemului imunitar.

Probleme psihologice și tulburări ale funcției de somn (insomniile).

PEȘTI

Ușor de impresionat și cu o sensibilitate ridicată, semnul mutabil, de apă al Peștilor are parte de o sănătate delicată, căzând uneori pradă stresului emoțional și/sau depresiei.

Anatomic, acestui semn zodiacal îi sunt atribuite pielea, picioarele și degetele de la picioare.

Sistemul său imunitar nu este unul foarte puternic ceea ce înseamnă că poate fi predispus la infecții, alergii, intoleranțe, intoxicații cu alimente și medicamente.

Nevoia de evadare, inerentă temperamentului său, îl poate determina să abuzeze de substanțe chimice, alcool și droguri. De asemenea, sunt posibile tulburări de alimentație.

Posibile patologii se pot dezvolta la nivelul pielii, picioarelor și sistemului limfatic.

Există și predispoziții spre apariția tendinței de a reține lichide și mai pot suferi de reumatism sau forme de anemie.

Stresul psihologic poate altera sistemul digestiv și pe cel intestinal.

Despre autor - Lelia Iancu

1. -imagine fara descriere- (lelia-madalina-iancu_24243600_63730300_00613400_34912000.jpg)

Inițial, am început studiul pe cont propriu, căutând pe net materialele necesare. Încet, încet, am descoperit în online și astrologi moderni care doreau să arate și adevărata față a astrologiei, nu doar pe cea super mediatizată.

Deja trecusem de prima întoarcere a lui Saturn, iar dacă până atunci mă axasem să lucrez cu energia Nodului Nord, Universul a decis să mă provoace. De fapt, provocarea acestuia era de a mă determina să găsesc echilibrul, de a înțelege și de a integra și energia Nodului Sud. Dar e mai greu atunci când Soarele tău natal se află într-un semn fix. Și totuși...

În mai 2020, am decis să urmez primele cursuri adevărate de astrologie.

Continuam să mă caut pe mine, simțeam în adâncul meu că sunt mai mult de atât, eu cea pământeană.

Însă, nu am avut un plan anume. În general, nu îmi place să îmi fac planuri ci să las viața să mi se întâmple.

Pe Lelia Iancu o puteți găsi pe https://atlantidei.eu sau pe contul de Instagram (@escrisinstele_astrolog).

Poți să citești și: Astrolog Lelia Iancu - corespondența dintre zodiile de PĂMÂNT și părțile anatomice ale corpului uman

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel