Astrolog Lelia Iancu - corespondența dintre zodiile de PĂMÂNT și părțile anatomice ale corpului uman

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari

Fiecare semn din zodiac guvernează o anumită parte a corpului. Despre acest lucru ne vorbește astrologul Lelia Iancu (Astrum Antares). Iată ce trebuie să știm despre zodiile de pământ!

Ați observat vreodată, cu adevărat, perfecțiunea naturii? Armonia care există în fiecare element?

Nu există absolut nimic care să nu fie conectat cu întregul! Cât de frumos se reflectă macrocosmosul în microcosmos!

Confirmarea armoniei o regăsim și în simbolismul astrologic, unde fiecare planetă și semn zodiacal corespunde cu bucățele din Natură: plante, animale, minerale etc.

Din acest punct a luat naștere și astrologia medicală, care se ocupă de sinergia dintre semnele zodiacale și corpul uman.

Fiecare semn zodiacal guvernează o anumită parte a corpului.

Mai jos, vom vedea că totul urmează un fir logic și decurge după o ordine precisă care pleacă de la cap pentru a ajunge la picioare: primul semn corespunde capului, ultimul picioarelor.

SEMNELE DE PĂMÂNT sunt Taur, Fecioară și Capricorn

TAUR

Trecem de la semnul zodiacal al Berbecului spre cel al Taurului, iar din punct de vedere anatomic, coborâm de la cap spre gât și spre vertebrele cervicale III, IV, V și VI. Urmează glanda tiroidă, paratiroidele și hipofiza (glandă cu secreție internă).

Printre patologiile legate de acest semn zodiacal, poate exista o anumită predispoziție la înțepenirea gâtului, faringite, amigdalite, polipi ai corzilor vocale, dezechilibre tiroidiene, artroze cervicale, retenție de apă.

Să nu uităm nici de alimentație, considerată de către mulți astrologi un punct slab pentru cei născuți în această zodie.

Fiind catalogați de multe ori drept dezordonați, pot exista și predispoziții spre tulburări tipice persoanelor care nu au un regim de viață sănătos.

FECIOARĂ

Semnul zodiacal al Fecioarei este considerat de unii astrologi ca fiind unul dintre cele mai sensibile semne zodiacale.

Fragilitatea acestuia și frica de a nu se îmbolnăvi determină procesul de somatizare.

Există nativi din acest semn ce preferă să se trateze prin intermediul medicinii alternative și nu cu ajutorul medicinei oficiale. Din punct de vedere anatomic, guvernează abdomenul inferior, buricul, intestinele, mâna și degetele sale.

Împreună cu Leul are o corespondență cu ficatul (stăpânirea acestui organ începe în ultimele grade ale Leului și continuă în primele grade ale Fecioarei) și guvernează și vezica biliară precum și vertebrele toracice IX și X.

Ca posibile patologii: tulburări ale colonului și intestinului subțire, constipație, diverticulită, probleme de digestie, ficat leneș, calculi biliari, boli ale nervilor și ale pielii.

CAPRICORN

Semnul zodiacal al Capricornului, semn cardinal, de pământ, din punct de vedere anatomic guvernează partea cea mai pământeană a corpului uman: oasele și scheletul. Mai guvernează și genunchii, dinții, cartilajele și, parțial, circulația venoasă (care va continua în Vărsător).

Cu toate că are o rezistență fizică moderată este înzestrat cu o bună stăpânire de sine ceea ce îl transformă în semnul cel mai longeviv din zodiac.

Posibile patologii: probleme dentare, artrita, osteoartrita, reumatism, fracturi și leziuni. Afecțiunile lui se pot croniciza cu ușurință și trebuie să fie atent la bolile generate de temperaturile scăzute.

Poate avea dificultăți în asimilarea calciului și poate suferi de osteoporoză și decalcificări.

Despre autor - Lelia Iancu

2. Astrolog L... (lelia-madalina-iancu_24243600_63730300_00613400.jpg)

Inițial, am început studiul pe cont propriu, căutând pe net materialele necesare. Încet, încet, am descoperit în online și astrologi moderni care doreau să arate și adevărata față a astrologiei, nu doar pe cea super mediatizată.

Deja trecusem de prima întoarcere a lui Saturn, iar dacă până atunci mă axasem să lucrez cu energia Nodului Nord, Universul a decis să mă provoace. De fapt, provocarea acestuia era de a mă determina să găsesc echilibrul, de a înțelege și de a integra și energia Nodului Sud. Dar e mai greu atunci când Soarele tău natal se află într-un semn fix. Și totuși...

În mai 2020, am decis să urmez primele cursuri adevărate de astrologie.

Continuam să mă caut pe mine, simțeam în adâncul meu că sunt mai mult de atât, eu cea pământeană.

Însă, nu am avut un plan anume. În general, nu îmi place să îmi fac planuri ci să las viața să mi se întâmple.

Pe Lelia Iancu o puteți găsi pe https://atlantidei.eu sau pe contul de Instagram (@escrisinstele_astrolog).

Vezi și: Astrolog Lelia Iancu - corespondența dintre zodiile de AER și părțile anatomice ale corpului uman

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel