Astrologie previzională. Tranzitele lui Jupiter și Saturn

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Astrologia previzională atrage din ce în ce mai mulți oameni!

Atunci când vine vorba despre astrologia previzională, prima dată avem în vedere două planete transpersonale: Jupiter și Saturn. 

Acestea au influențe distincte asupra aspectelor vieții și viitoarelor evenimente. 

Rolul lui Jupiter

Considerat Marele Benefic, acesta reprezintă expansiunea, norocul, încrederea în sine, înțelepciunea, prosperitatea și generozitatea. Jupiter guvernează semnele zodiacale Săgetător și Pești. Este asociat cu casa a noua, care se referă la călătorii, învățământ superior, filozofie, religie și înțelegerea lumii dintr-o perspectivă largă. Tranzitul lui Jupiter într-una din casele din astrograma natală poate indica tendințe spre optimism, oportunități de creștere și încredere în sine în domeniul respectiv. Dar atenție că Jupiter te poate face să promiți mult și să te păcălești! 

Rolul lui Saturn

Acesta este considerat Marele Malefic. Este asociat cu responsabilitatea, disciplina, maturitatea, constrângerile, karma și învățarea prin experiențe dificile. Îl reprezintă pe Cronos, Zeul timpului. Saturn guvernează semnul zodiacal Capricorn și este asociat cu casa a zecea, care se referă la carieră, reputație, statut social și responsabilități în societate. Tranzitul lui Saturn poate indica domeniile în care trebuie să depășim obstacole, să ne asumăm responsabilități și să lucrăm din greu pentru a ne atinge obiectivele. Dar atenție că Saturn poate veni și cu recunoaștere și evenimente oficiale!

Împreună, Jupiter și Saturn reprezintă un echilibru între expansiune și constrângere, între optimism și realitate, și influențează modul în care ne dezvoltăm și învățăm lecțiile vieții în diversele noastre călătorii.

Și atunci când încercați să vă dați seama unde va fi bine și unde va fi rău, vă reamintim ce declara Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens, cu puțin timp în urmă: 

"În astrologie, ca în orice domeniu care are legătură cu oamenii, cred că este cazul să ne punem problema altfel. Să vedem orice arhetip, aspect, tranzit ca pe o resursă și/sau ca pe o vulnerabilitate. În momente speciale, putem trece de la o fază la cealaltă. Depinde doar de noi cum folosim conceptele. Nu trebuie să ne punem doar întrebarea dacă e de bine sau de rău. Jupiter, considerat Marele Benefic, te poate face să mănânci mult și să nu crezi că te poți îngrășa, iar Saturn poate veni cu o funcție profesională avansată pe care nu ai fi așteptat-o. Deci astrologia este mult mai complexă de-atât! Ca și viața, nu?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel