Astrologii internaționali despre conjuncția Venus-Saturn de pe 21 martie: ”Aduce o nevoie de realitate și o presiune suplimentară”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 21 martie, Venus se va întâlni cu Saturn în semnul Peștilor. Ce se întâmplă atunci când planeta iubirii și cea a maturității se întâlnesc? Află previziunile astrologilor internaționali!

Venus a intrat de curând în semnul Peștilor, unde va sta până pe 5 aprilie. Venus în Pești vorbește despre iertare, compasiune și înțelegere. Este momentul potrivit să renunți la persoanele care nu îți fac rău și să te concentrezi pe relațiile care îți sunt prielnice.

Pe 21 martie, Venus se va întâlni cu Saturn, ambele în Pești. Despre Saturn deja știm că este o planetă serioasă, a maturității și a stabilității.

Iată ce ne spun astrologii internaționali despre conjuncția Venus-Saturn!

”Conjuncția Venus Saturn este un aspect limitativ pentru Venus. În loc să poți merge complet la distracție, plăcere și conexiune, care este ceea ce Venus și Peștii ar iubi să facă, Venus are obligații, angajamente sau muncă la care trebuie să fie responsabilă. Deci, Venus în conjuncție cu Saturn este sortită să spună că munca, datoria și angajamentul ar putea trebui să vină înaintea dulceții din viață, care este ceea ce Venus încearcă cu adevărat să amplifice. Tema lui Saturn, fie că este vorba despre limite sau muncă, poate însemna că bucuria sau plăcerea ar putea fi amânate, reduse sau amortizate. S-ar putea să te găsești trebuind să pui datoria înainte să poți face lucruri distractive. Aceasta ar putea descrie în general acest sentiment de a fi foarte presat sau chiar timp redus. Acestea sunt toate temele care apar sub aspectele mari ale lui Saturn, și uneori există niște mesaje în acest sens, în jurul recunoașterii a ceea ce putem și nu putem face sau a ceea ce poate fi o cantitate rațională de sarcini sau de ieșiri în orice bucată de timp dată”, spune Kelly Surtees.

Ce aduce Venus în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 5 aprilie

Conjuncția Venus-Saturn poate descrie acest sentiment de presiune suplimentară, uneori chiar simțindu-te copleșit de responsabilitățile tale obișnuite, ca și cum ținerea pasului cu obligațiile tale obișnuite ar lua mai mult din tine. Poate fi despre îngrijorare sau această senzație grea, această preocupare melancolică că nu va funcționa, nu va fi niciodată bine. Unele dintre aceste gânduri mai pesimiste pe care Venus le preia poate din acea energie prudentă a lui Saturn pentru că cu Venus în conjuncție cu Saturn există o precauție, o ezitare și dorința de consolidare. Acum ai putea să observi asta într-o relație romantică, o prietenie, o dinamică familială. S-ar putea să fii mai greu să-ți faci timp pentru îngrijirea de sine sau pentru conexiuni de calitate cu persoanele dragi pentru că timpul tău pare să fie atât de ocupat de toate aceste lucruri în plus. Saturn este o planetă care vorbește despre timp și pentru că Venus este despre relații, când Venus și Saturn se întâlnesc, adesea reflectăm sau ne luptăm cu chestiuni legate de timp și energie în relație.

Poți vedea previziunile complete AICI.

Venus în Pești este destul de puternică și înțelegătoare. Venus vorbește despre conexiune, deci când este în Pești, are puterea să ne aducă împreună, să ne ajute să ne împăcăm, să facem compromisuri și să ne înțelegem unii pe alții. Saturn este planeta realismului, a verificărilor, angajamentelor și sacrificiului. Deci, când pui împreună planeta iubirii și conexiunii cu planeta realismului și a sacrificiului, te confrunți cu decizii dificile. Venus guvernează iubirea, frumusețea și arta.

Venus în Pești de pe 12 martie: Iertare, compasiune și iubire la cote maxime

"Deci, dacă ne uităm la relații, ar putea fi momentul când ai nevoie, în primul rând, să ierți, să treci peste o situație dificilă. S-ar putea să fii nevoit să fii realist. Ar putea fi momentul când trebuie să-ți dai seama că adevărata dragoste este complicată, că adevăratele conexiuni necesită timp, necesită efort. Știi că nimic nu rămâne perfect ca acea scânteie inițială de atracție și entuziasm pe care o simți. Se schimbă, crește, scade, apoi flacăra se reaprinde. Deci, există o nevoie de realitate. Cu acea verificare a realității, unii ar putea simți tristețe, singurătate, melancolie.", spune Anastasia.

Vezi previziunile complete AICI.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel