Venus în Pești de pe 12 martie: Iertare, compasiune și iubire la cote maxime

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 12 martie, Venus a intrat în semnul Peștilor, unde va rămâne până pe 6 aprilie. Este un tranzit romantic, nemaipomenit pentru iertare și pentru a ne preocupa de dragoste. Află ce ne aduce!

În februarie, Venus nu a avut parte de cea mai strălucitoare perioadă în semnul Vărsătorului. Dar astăzi, pe 12 martie, ea a pășit în eleganța și sensibilitatea semnului Peștilor, unde se simte în mod evident mai bine.

Cu Venus în Pești, inspirația și creativitatea ta pot exploda. Poți începe să scrii mai mult, iar totul pare un pic mai grandios. Sentimentele tale par mai mari, mai importante. Apreciezi iubirea, nu doar cea romantică, ci și legăturile între părinți și copii, bunici și nepoți, cupluri, profesori și elevi.

Devii mai sensibil, mai deschis la emoții intense și mai predispus să arăți compasiune și iertare. În timpul acestui tranzit, toți primim o doză a acelei energii relaxate și fericite pe care Venus în Pești o aduce în viața noastră.

Pentru cei care au Venus în Pești în astrograma natală, poate exista o tentă de melancolie și o dorință aprigă pentru iubirea perfectă. Totuși, dezamăgirea poate apărea când realitatea nu se aliniază cu așteptările tale.

Recomandări pentru o zodie: Învață arta compromisului, dar nu depune eforturi excesive. Ce mesaje transmit astrele pentru alte DOUĂ zodii?

Venus în Pești aduce cu sine un val de iertare, compasiune și înțelegere. Este momentul ideal să renunți la persoanele care nu îți aduc bunăstare și să te concentrezi pe relațiile care îți îmbogățesc viața.

Fiind atent să nu fii prea generos cu cei care nu îți apreciază eforturile și care nu te înțeleg, poți să îți păstrezi echilibrul și să te protejezi de eventualele dezamăgiri.

Eclipsa de Lună de pe 25 martie este influențată de Venus. Așadar, ne ajută în construirea relațiilor. Nu uita că trebuie să te ierți și pe tine.

Pe 29 martie, Venus va face sextil cu Uranus. Îți oferă o perspectivă proaspătă în viața sentimentală și te ajută să treci prin frustrări cu mai mult optimism și veselie.

Apoi, pe 3 aprilie, Venus va face conjuncție cu Neptun, un aspect care creează un cadru extrem de visător și romantic. Este momentul perfect pentru a te bucura de o întâlnire romantică sau pentru a te lăsa inspirat de frumusețea lumii din jurul tău.

Îți recomandăm și Perioadă înfloritoare pentru Taur, Rac și Pești. Incertitudine pentru Berbec, Leu și Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel