Recomandări pentru o zodie: Învață arta compromisului, dar nu depune eforturi excesive. Ce mesaje transmit astrele pentru alte DOUĂ zodii?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop lunar. În luna martie, suntem sub influența energiei Peștilor. Putem fi mai sensibili, dar și mai haotici. Iată cu ce s-ar putea confrunta nativii!

În martie, am făcut transferul de la energia Vărsătorului la cea a Peștilor, care este un arhetip al emoțiilor, haosului și sensibilității. Echinocțiul de primăvară, care va avea loc pe 20 martie, va aduce un plus de energie. Eclipsa de Luna/Luna Plină din Balanță de pe 25 martie va pune accentul pe relațiile noastre, dar și pe capacitatea noastră de a negocia, de a face compromisuri, dar și de tendința de a evita ce nu ne convine. În ultima săptămână a lunii, Marte își va începe tranzitul în Pești și ne va obliga să fim mai atenți și la ceea ce simțim.

Ce mesaje transmit astrele?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Este momentul să-ți evidențiezi abilitățile și capacitățile în fața celor din jur. Pe 25 martie, va avea loc o Lună Plină și o Eclipsă în casa a 5-a. Ți-ar putea aduce posibile provocări sau momente de realizare în legătură cu relația ta cu copiii sau cu dorința ta de a avea unii. Această perioadă este potrivită pentru a reflecta asupra importanței timpului acordat copiilor. La finalul lunii, se anunță o perioadă favorabilă pentru romantism, indiferent de vârstă.

Taurii și Capricornii au oportunități minunate până în iunie. Pentru Fecioare și Pești, se recomandă mai multă grijă!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În martie, este important să înveți să practici arta compromisului și a negocierii. Este necesar să găsești un teren comun cu cei din jurul tău, însă fără a depune eforturi excesive. Dacă insiști prea mult, nu vei obține nimic, ci vei face chiar câțiva pași înapoi. Deja de ceva timp, Saturn se află în casa a 7-a, ceea ce îți arată că relațiile necesită muncă, dar nu trebuie să fie un efort chinuitor. Pentru a construi o colaborare sănătoasă, trebuie să fii echilibrat și liniștit, nu este nevoie să suferi în acest proces.

Pești/Ascendent în Pești

A doua parte a lunii aduce o serie de tranzituri importante pentru tine. Venus și Marte intră în semnul tău. Îți vor aduce sprijinul astrelor. Este esențial să fii foarte atent, deoarece ceea ce începi în martie va avea repercusiuni pe termen lung. Pe 10 martie, a avut loc o Lună Nouă în Pești în conjuncție cu Saturn. Orice influență adusă de Saturn va persista pentru o perioadă semnificativă de timp, fără a putea fi întreruptă. Este important să acorzi atenție sănătății tale, mai ales că Saturn se află deja în semnul tău, chiar dacă poate l-ai trecut cu vederea. Odată cu alăturarea lui Venus și Marte, vei simți agitație și stres crescute. O dorință puternică de a acționa și de a face multe lucruri va veni către tine pentru că o să găsești momentul potrivit.

Citește și Zodiile care primesc super puteri de la Jupiter până la final de mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel