Zodiile care primesc super puteri de la Jupiter până la final de mai

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Ce le aduce Jupiter nativilor până la finalul lunii mai?

Pe 30 decembrie, Jupiter și-a încheiat retrogradare în semnul Taurului. Până pe 26 mai, cât va rămâne în acest semn, vom putea să ne bucurăm de beneficiile pe care le aduce.

Jupiter este asociat cu creșterea, abundența, posibilitățile și expansiunea. Totuși, Jupiter poate scoate în evidență și aspectele în care mai este nevoie de muncă în viața ta. Cu alte cuvinte, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Arhetipul Taurului simbolizează confortul, siguranța, productivitatea, gestionarea resurselor, dar și economiile, investițiile. Să nu uităm de conjuncția istorică pe care o va face Jupiter cu Uranus pe 21 aprilie 2024. Acest eveniment va fi memorabil, mai ales la nivel global.

Iată zodiile bine aspectate!

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter poate aduce realizări, dar rezultatele pot să nu fie întotdeauna conforme cu așteptările tale. Dacă nu ai resimțit beneficiile, este momentul să-ți construiești propriile reușite. Sextilul cu Saturn aduce o abordare pragmatică, în timp ce conjuncția cu Uranus vine cu schimbări surprinzătoare. Rezistența la schimbare poate fi costisitoare. O perioadă dificilă poate deveni oportunitate. Jupiter încurajează oportunitățile de învățare și călătoriile.

Taurii și Capricornii au oportunități minunate până în iunie. Pentru Fecioare și Pești, se recomandă mai multă grijă!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Retrogradarea lui Jupiter s-a încheiat  în casa a 9-a , iar acum îți oferă oportunități favorabile pentru călătorii și educație până în luna mai. Relația ta poate cunoaște o evoluție pozitivă prin călătorii împreună cu partenerul, astfel contribui la evitarea rutinei. Indiferent de vârstă, plimbările sunt benefice. Jupiter susține procesul de învățare, iar cunoștințele acumulate până pe 26 mai pot avea un impact semnificativ atât în plan profesional, cât și financiar.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter este direct în casa a 5-a, care este asociată cu iubirea, creativitatea și investițiile. Este un moment propice pentru romantism și bucurii neașteptate, mai ales pentru cei care își doresc să devină părinți. Acordă mai mult timp copiilor și bucură-te de momente de intimitate și pasiune în această perioadă.

Citește și Cam White, astrolog american: O zodie are parte de neînțelegeri în relații și se va simți epuizată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel