Cam White, astrolog american: O zodie are parte de neînțelegeri în relații și se va simți epuizată

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa foto: Canal Youtube @camwhiteastro
Sursa foto: Canal Youtube @camwhiteastro

În ceea ce privește resursele, un nativ se va confrunta cu dificultăți în luna martie. Cu toate acestea, va avea și oportunitatea de a se distra, chiar dacă lucrurile sunt dificile. Iată care sunt mesajele astrelor!

Cam White, astrolog american, ne-a oferit previziunile sale pentru luna martie. Iată ce transmite astrologul nativilor Balanță/Ascendent în Balanță!

Primul lucru care se întâmplă în martie este careul dintre Marte și Uranus. Acest lucru se întâmplă pe 9 martie. Marte este în Casa a 5-a ta, iar Uranus este în casa a 8-a. Uranus vorbește despre libertate, independență, dar și inovație. Probabil te-ai confruntat cu multă agitație și evenimente aleatorii legate de banii altora din 2018 până acum.

Se poate întâmpla ceva legat de finanțele tale proprii și cele legate de ale altor persoane. Se poate întâmpla o anumită perturbare legată de proiectele creative. S-ar putea să nu poți conta direct pe resursele altora, fie că faci ceva greșit, fie că ei ar putea să se retragă. Există ceva instabil legat de relații, bani, creativitate și resursele celorlalți.

Ruxandra Gheordunescu, astrolog internațional: O zodie face un angajament pe termen lung în luna martie

Pe 11 martie, Venus intră în Pești în casa a 6-a. Venus este asociată cu dragostea, romantismul, conexiunea, distracția, indulgența, frumusețea, și când este în semnul Peștilor, se simte foarte bine. Vei fi mai în formă, dar cu Saturn tot în casa a 6-a există mai multă responsabilitate și greutate în ceea ce privește munca, sănătatea, rutina și animalele de companie și munca. Venus îți permite să te distrezi mai mult.

După data de 18 martie, Mercur se pregătește de retrogradare. Există multe lucruri care se întâmplă cu relațiile în aprilie. Vei începe să construiești. Până atunci, apar neînțelegeri, întârzieri, reanalizări, revizuiri, replanificări legate de relații.

Pe 25 martie, se petrece o Eclipsă de Lună în semnul tău. Te vei simți fără energie și epuizat. Este un moment potrivit pentru a face curățenie, pentru a scăpa de lucrurile nefolositoare și pentru schimbarea dietei.

Îți recomandăm și Perioadă înfloritoare pentru Taur, Rac și Pești. Incertitudine pentru Berbec, Leu și Vărsător.

                                                 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel