Ruxandra Gheordunescu, astrolog internațional: O zodie face un angajament pe termen lung în luna martie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Canal Youtube @WrittenintheStarsbyRux/ Ruxandra Gheordunescu-Preda
Sursă foto: Canal Youtube @WrittenintheStarsbyRux/ Ruxandra Gheordunescu-Preda

Un nativ are parte de multe conflicte în luna martie, dar poate avea și câteva surprize plăcute. Află previziunile transmise de un astrolog internațional!

Ruxandra Gheordunescu-Preda este născută în România, dar în prezent locuiește în Londra din 2014. Ea este practicantă a astrologiei tropicale occidentale. Pune accentul pe aspectele psihologice și evolutive. 

Iată previziunile transmise de aceasta pentru nativii Leu/Ascendent în Leu!

Începi luna cu optimism când vine vorba de viața profesională și de parcursul tău în această zonă. S-ar putea să observi că o problemă care a cauzat haos sau care a fost sursa unei crize în viața ta profesională se rezolvă. Este posibil să implice intervenția unor oameni.

De pe 3 martie, se întâmplă ceva în ceea ce privește relația ta cu o persoană cu care lucrezi. Ar putea fi vorba despre un colaborator, client sau un șef. Există o anumită tensiune, un conflict într-o relație profesională. Se pare că atât tu, cât și cealaltă persoană sunteți destul de încăpățânați în ceea ce privește ceea ce este important pentru voi. În această perioadă, poate toată lumea ar trebui să facă un pas înapoi, să se deconecteze de la intensitatea situației și să se gândească poate mult mai obiectiv la situație.

Ai putea primi și niște știri șocante despre un partener, și ar putea fi ceva legat de parcursul lor profesional. Există o posibilitate că ar putea să te afecteze și pe tine.

Pe 9 martie, Marte face careu cu Uranus. Pot apărea conflicte neașteptate atât la locul de muncă, cât și în plan amoros. Fii foarte atent dacă nu vrei ca acest lucru să ducă la o despărțire masivă pentru că ar putea. Marte-Uranus este o combinație foarte independentă și iubitoare de libertate. Așadar, ai grijă cum abordezi această situație pentru că Marte Uranus poate influența oamenii să facă lucruri pripite sau impulsiv. Ai putea avea o ceartă legată de o chestiune legată de casă și familie.

Pe 10 martie, se petrece o Lună Nouă în casa a 8-a. Un început nou, un moment pentru stabilirea intențiilor când vine vorba de active și resurse comune. ”Ce vreau să spun cu asta? Să zicem că ești într-o relație și ai un cont comun cu un partener, și trebuie să discuți despre chestii precum cheltuielile comune, de exemplu, în jurul datei de 10 martie. În momentul acestei Luni Noi, aș spune că este o idee bună să te așezi și să reevaluezi cheltuielile comune. Luna Nouă face un aspect plăcut cu Uranus, deci ai putea găsi o nouă formulă. S-ar putea să abordezi, practic, sectorul activelor și finanțelor comune într-un mod nou, diferit.”, precizează astrologul. Dacă ești într-o relație, partenerul tău ar putea primi niște vești bune De exemplu, te anunță că începe să câștige mai mulți bani, sau că a găsit o nouă sursă de venit. De asemenea, acesta este un moment bun pentru a aborda taxele și datoriile într-un mod diferit. De exemplu, ai putea să-ți plătești unele datorii și să scapi de unele cheltuieli.

Pe 11 martie, Venus intră în Pești în casa a 8-a. Acesta este un moment nemaipomenit pentru investiții. S-ar putea să simți că apar oportunități să investești sau să beneficiezi de resursele altor persoane pe parcursul acestei perioade. Ești susceptibil să atragi resurse de la alții. Când Venus este în casa a 8-a, s-ar putea să simți că este mult mai ușor să găsești un fel de teren comun când vine vorba de cheltuieli și bunuri comune.

Cam White, astrolog american: O zodie se va confrunta cu instabilitate în rutină, la locul de muncă și în plan spiritual

Pe 17 martie, Soarele face conjuncție cu Neptun în casa a 8-a. Dacă ceva este neclar când vine vorba de o cheltuială, o datorie sau de o taxă pe care ai plătit-o, cercetează mai amănunțit.

Când Soarele intră în semnul Berbecului, vei fi foarte implicat în probleme legate de călătorii, educație, țări străine, mediul academic, dar și probleme juridice. O să poți vedea imaginea de ansamblu a vieții tale mult mai ușor și să îți pui viața într-o perspectivă mai largă.

Pe 21 martie, Venus face conjuncție cu Saturn. Poți face un angajament pe termen lung.

Pe 22 martie, Marte intră în Pești în casa a 8-a. Probabil vei pune multă energie, multă acțiune în probleme financiare care implică casa, viața de familie, ipotecile, împrumuturile, investițiile în locuință sau în imobiliare. Ai nevoie să te străduiești și poate chiar să lupți pentru ceva. Marte în Pești nu are întotdeauna un scop foarte clar definit. Peștii pot risipi energia lui Marte. Fii atent când vine vorba de a observa dacă oamenii din jur folosesc minciuni sau iluzii pentru a câștiga.

Pe 25 martie, are loc o Eclipsă de Lună în Balanță, în casa a 3-a. Se poate apropia un sfârșit când vine vorba de educația ta. Dacă călătorești în jurul acestei perioade, ceea ce este foarte posibil, ai putea avea o prezentare importantă de susținut. Probabil trebuie să convingi pe cineva.

Astrolog Adam Elenbaas, previziuni pentru Scorpion în luna MARTIE: „Ai abilitatea de a vedea totul ca un întreg!”

Pe 28 martie, se petrece un sextil între Venus și Uranus. Poți primi cadouri neașteptate sau laude sau recunoaștere de la cineva cu care lucrezi, de la un șef, o figură de autoritate, un client, de asemenea, se poate ivi o victorie neașteptată în ceea ce privește un bonus sau o investiție.

 

Citește și Horoscop chinezesc MARTIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel