Cam White, astrolog american: O zodie se va confrunta cu instabilitate în rutină, la locul de muncă și în plan spiritual

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa foto: Canal Youtube @camwhiteastro
Sursa foto: Canal Youtube @camwhiteastro

Luna martie îi aduce unui nativ destul de multă instabilitate, dar și distracție. Despre cine este vorba?

Cam White, astrolog american, ne-a oferit previziunile sale pentru luna martie. Iată ce le transmite astrologul nativilor Fecioară/Ascendent în Fecioară!

Primul aspect important din luna martie este careul dintre Marte și Uranus. Marte este în casa a 6-a, a muncii și sănătății, iar Uranus este în casa a 9-a, a educației, credințelor și spiritualității.

Din 2018, Uranus a fost în casa a 9-a și ți-a adus multă inovație, eliberare, idei, dar și instabilitate legată de credințele tale. Dar cu Marte în Vărsător, totul în ceea ce privește munca ta, rutina ta, va suferi o anumită perturbare majoră.

Careul lui Marte cu Uranus este ca și cum ar fi un moment frustrant de ruptură, de lucruri care scapă puțin de sub control, lucruri care sunt cu adevărat instabile, în special legate de muncă, sănătate, rutină, animale de companie, educație superioară, călătorii pe distanțe mari și spiritualitate.

Perioadă înfloritoare pentru Taur, Rac și Pești. Incertitudine pentru Berbec, Leu și Vărsător

Pe 11 martie, Venus intră în Pești, în casa a 7-a. Venus te ajută să te distrezi și să te bucuri de lucruri. Cu Saturn tot aici, trebuie să fii mai responsabil și mai matur și să ai de-a face cu restricții în relații. Cu toate acestea, cu sprijinul lui Venus este ca și cum ai putea să te bucuri de asta, ca și cum ai putea să te distrezi cu această nouă responsabilitate sau cu noua disciplină.

Pe 18 martie, Mercur începe să se pregătească pentru retrogradare. Acest lucru se întâmplă în casa a 8-a ta, a banilor altor persoane, a morții, datoriilor și moștenirilor. Cu Mercur în casa a 8-a există mult mai mult accent mental pe această zonă pentru tine. În aprilie, când Mercur va retrograda, vor apărea întârzieri și neînțelegeri.

Pe 25 martie, are loc o Eclipsă de Lună în Balanță în casa a 2-a, a banilor, posesiunilor și finanțelor. "Vreau să te gândești la ce s-a întâmplat la începutul lui octombrie 2023, atunci când am avut o Eclipsă de Soare în Balanță. Ar fi putut fi un moment cu adevărat dificil cu banii. În plan financiar, nu te-ai simțit încrezător. O cheltuială mare poate să deschidă și să închidă ușile într-un mod foarte major. Evenimentele vor fi legate de povești noi sau povești care se termină formal.", transmite Cam White.

Horoscop MARTIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Va apărea o concentrare pe banii altor persoane. Ar putea fi vorba despre datorii, taxe de moștenire sau carduri de credit. Îți vei pune întrebări legate de câți bani deții și dacă îți sunt suficienți pentru plata anumitor cheltuieli care nu pot fi amânate.

Din aprilie, multe lucruri vor scăpa și mai tare de sub control.

 

Vezi și Candace O’Neal, astrolog american: Zodia care va lua decizii pe plan relațional în martie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel