Candace O’Neal, astrolog american: Zodia care va lua decizii pe plan relațional în martie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa foto: Canal Youtube @BeyondTheVeilTarotAstrology
Sursa foto: Canal Youtube @BeyondTheVeilTarotAstrology

Luna martie îi aduce unui nativ decizii pe plan relațional. Despre cine este vorba?

Candace O’Neal, astrolog internațional, ne-a oferit previziunile sale pentru luna martie. Iată ce le transmite astrologul nativilor Gemeni/Ascendent în Gemeni!

În luna martie, Mercur, guvernatorul tău, va juca un rol semnificativ pentru tine, fiindcă te vei confrunta cu mai multe tranzite ale acestuia decât de obicei. Această perioadă va fi marcată și de pregătirea lui Mercur pentru retrogradare. Deși retrogradarea propriu-zisă va avea loc în luna aprilie, începutul lui martie va fi dominat de aspectul conjuncției dintre Mercur și Neptun, care va accentua influența asupra casei tale a prieteniilor și obiectivelor personale.

Cu Mercur în casa a 11-a, te vei concentra asupra relațiilor sociale și a obiectivelor pe termen lung. S-ar putea să reevaluezi prieteniile și parteneriatele, să îți clarifici direcțiile în viață și să te gândești la ceea ce îți dorești să realizezi în viitorul apropiat. Acesta este un moment potrivit pentru a lua în considerare schimbări legate de locuință sau de relațiile de familie, precum și pentru a relua legătura cu prietenii vechi.

O zodie de FOC va avea parte de VINDECARE în 2024. Despre cine este vorba?

Este important să îți rezolvi toate chestiunile legate de retrogradarea lui Mercur înainte de data de 18 martie. În perioada următoare, vei reveni asupra unor aspecte importante din viața ta. O să ai oportunitatea de a rezolva probleme din trecut și să-ți clarifici obiectivele personale.

În plus, în luna martie, Venus și Marte vor juca și ele roluri semnificative în viața ta, cu aspecte care vor influența călătoriile, relațiile și munca ta. De exemplu, pe data de 8 martie, conjuncția dintre Mercur și Neptun te poate expune la comunicări neclare sau la neînțelegeri la locul de muncă, iar pe data de 9 martie, Marte ar putea provoca provocări în domeniul educației și al călătoriilor.

În cele din urmă, pe data de 25 martie, Eclipsa de Lună din semnul Balanței va evidenția aspecte legate de dragoste, creativitate și recunoaștere socială. Acest eveniment ar putea marca o perioadă de schimbări importante și de evoluție personală pentru tine, așa că fii deschis și pregătit să faci față provocărilor și oportunităților care îți vor apărea în cale.

Îți recomandăm și Previziuni astrale martie. Zodia care trece prin multe schimbări din punct de vedere financiar.</p>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel