Taurii și Capricornii au oportunități minunate până în iunie. Pentru Fecioare și Pești, se recomandă mai multă grijă!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Previziuni astrologice tranzitul lui Lilith în semnul Fecioarei. 

Din octombrie 2023, Lilith a intrat în Fecioară, unde va rămâne până pe 29 iunie 2024. După tranzitul prin Leu, care a scos în evidență numeroase personalități cu un grad ridicat de narcisism, acum Lilith se află în semnul perfecțiunii. Ne îndreptăm obsesiv către ea pentru a scăpa de haosul din viețile noastre. Lilith ne sperie, dar în același timp ne atrage precum un magnet. Iar arhetipul Fecioarei este cel al algoritmului.

Acest tranzit generează numeroase temeri, de ce? Pentru că Lilith, cunoscută și sub numele de Luna Neagră, a fost privită ca o entitate înfricoșătoare, capabilă să inspire teamă și anxietate. Cei care aud de Lilith se pot confrunta cu emoții contradictorii. Așa cum indică și manifestările acestui punct, Lilith atrage în mod obsesiv, dar totodată și respinge.

Tara Nikita, astrolog internațional, despre Luna în conjuncție cu Saturn în harta natală: Există adesea o provocare în a fi receptiv la stările emoționale

În astrologie, Luna este responsabilă de emoțiile noastre, partea inconștientă. Deci atunci când acestea sunt departe, nu mai avem acces la ele. Cu alte cuvinte, ne putem detașa astfel încât să luăm cele mai îndrăznețe decizii posibile. Lilith reprezintă punctul în care Luna ajunge cel mai departe de Pământ, acolo unde nu mai avem deloc emoții sau le controlăm 100%.

Iată ce îi așteaptă pe nativi până la sfârșitul acestui tranzit!

Taur/Ascendent în Taur

Lilith traversează casa a 5-a, care simbolizează plăcerea. Tranzitul o să vă stârnească dorința de a vă cultiva mai mult iubirea de sine. S-ar putea să vă simtiți tentați să vă implicați în numeroase aventuri pentru validarea anumitor aspecte. Relațiile cu copiii ar putea fi supuse unor teste. Totodată, o să găsiți îmbinarea practică între creativitate și gestionarea financiară. Totuși, este important să fiți atenți la jocurile de noroc!

Anul Dragonului de Lemn - Previziuni pentru TOATE zodiile în 2024

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nativii se pot confrunta cu două situații: fie scapă de situații în care au stagnat anterior, fie sunt implicați în lupte noi. Prezența lui Priap în casa a 7-a indică faptul că independența poate fi dificilă pentru voi, deoarece simțiți o puternică nevoie de atașament și conexiune. Și Saturn, care reprezintă responsabilitatea, este tot acolo. Dar Lilith vine și zice să vă rupeți, cei din jurul vostru vor rămâne uimiți de comportamentul vostru. Arhetipul Fecioarei este cel al purității, iar Lilith este exact opusul. Deci veți avea o perioadă memorabilă până în iunie 2024!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Lilith traversează casa a 9-a, care este asociată cu călătoriile, expansiunea, inspirația și filozofia, adică cu toate aspecte esențiale ale evoluției personale. Acest tranzit vă oferă oportunități extraordinare pentru învățare, călătorii și explorarea lumii, însă este important să nu vă luați prea în serios. Lilith îi sprijină pe cei care își doresc să părăsească țara sau pentru cei care vor să se întoarcă acasă.

Sprijin financiar pentru Berbec, Balanță și Capricorn. Temeri pentru Gemeni și Vărsător

Pești/Ascendent în Pești

Lilith traversează casa a 7-a, care este responsabilă pentru toate parteneriatele, fie ele de afaceri sau amoroase. Pentru cei singuri, există riscul să se implice în relații doar din dorința de a fi într-o relație, cu o atenție mai mare acordată aspectului fizic. Adică, vă lăsați atrași de fluturașii din stomac și ignorați semnalele lipsei de compatibilitate. Dacă sunteți într-o relație, Lilith vă poate aduce plictiseală pentru a vă provoca să căutați metode pentru a reaprinde flacăra pasiunii. Atenție că, până în iunie 2024, pot apărea tot felul de idile scurte și intense!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel