Sprijin financiar pentru Berbec, Balanță și Capricorn. Temeri pentru Gemeni și Vărsător

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. 2024 este anul monetizării la Astrosens, așa că venim cu recomandări pentru unele zodii. 

Jupiter se află în mers direct în semnul Taurului până pe 26 mai. Până atunci, va face și o conjuncție cu Uranus, mai exact pe 21 aprilie. Am putea spune că planul financiar primește suficiente aspecte din partea astrelor. Și nu doar la nivel individual, ci și în ceea ce privește deciziile pe plan mondial. 2024 este un an important, nu uitați că ne așteaptă mai multe alegeri, atât în România, cât și în alte țări. Și să nu uităm nici vorba aceea: că banii fac lumea să se învârtă!

Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

În perioada următoare, unii nativi vor avea numeroase oportunități. Așa că îi încurajăm să fie mai încrezători. Iar alții vor avea temeri câteodată exagerate. Adică, cu siguranță vor trece prin dificultăți financiare, dar sigur vor găsi și o soluție. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Te poți considera printre cei mai norocoși! Jupiter tranzitează casa a doua a banilor până la finalul lunii mai. Nu înseamnă neapărat că te vei alătura celor mai bogați oameni din lume, ci că mai degrabă că vor fi multe șanse de creștere. Ori salariul, ori o primă, un bonus. Cert este că vor fi și cheltuieli. Dar știi cum este: important este să ai de unde da. Este o perioadă nemaipomenită pentru cei care doresc să își monetizeze o pasiune, un talent, sau să înceapă să lucreze pe cont propriu. Instabilitatea nu ar trebui să te supere, ci mai degrabă să te facă să îți refaci strategia financiară și să înveți să te adaptezi. Uranus este de ceva ani în aceeași casă ca și Jupiter. Iar lui îi plac ideile mai nonconformiste. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter se află în continuare în casa a cincea, ceea ce înseamnă că vei deborda de creativitate și dorința de a câștiga. Știi care va fi cheia succesului pentru tine? Spiritul de competiție! Nu te lași până nu obții tot ce vrei. Și s-ar putea să îi motivezi repede pe cei din jur. Iar puterea ta de persuasiune este fantastică! Am putea spune că te vei comporta precum un specialist în vânzări în orice activitate importantă. Este o perioadă nemaipomenită pentru investiții, mai ales dacă beneficiezi de suportul financiar din partea familiei. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter tranzitează, alături de Uranus, casa a opta. Cea a resurselor pe care le împarți cu alții, dar și cea a banilor obținuți prin alte feluri decât munca proprie. În primul rând, trebuie să știi că poți obține bani cu împrumut mult mai ușor, sau poți închide mai repede un credit. De altfel, relația cu instituțiile financiare va fi mai pe placul tău. Putem spune că ești sprijinit de astre în acest sens. Cei care vor să se asocieze cu cineva în scopul deschiderii unei afaceri sunt de asemenea avantajați din punct de vedere astrologic. În plus, în perioada următoare, poți intra, în sfârșit, în posesia unor moșteniri. 

Horoscop MARTIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter se află în casa a douăsprezecea deocamdată. Pe 26 mai, își va începe tranzitul în semnul tău și te va ajuta să ai o viață mai bună, dar până atunci te vei confrunta cu mai multe pierderi. Bineînțeles, și pe plan financiar. Și cum Mercur, guvernatorul tău, va și retrograda în curând, astrele îți recomandă să îți dai seama care dintre planurile tale pentru viitorul apropiat sunt prioritare. Pentru că altfel vei risipi numeroase resurse și degeaba. De asemenea, stai departe de promisiunile mărețe. Ale altora, dar și alte tale. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn este tot în casa a doua a banilor. Pentru câteva zile, mai stă și Mercur, care va face chiar o conjuncție cu Neptun. Ce înseamnă asta? Haos pe plan financiar. Dar și multe limitări. Astrele vor ca tu să fii mai chibzuit, să îți dai seama pe ce arunci banii degeaba și să alegi răbdarea. Este o perioadă nemaipomenită pentru o planificare riguroasă a bugetului. Și încearcă să nu te abați de la reguli. 

Conjuncție istorică Jupiter-Uranus în aprilie 2024! Cum afectează fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel