Conjuncție istorică Jupiter-Uranus în aprilie 2024! Cum afectează fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrologice 2024. 

Fără doar și poate, evenimentul astrologic cel mai important din 2024 este conjuncția istorică Jupiter-Uranus din Taur, din aprilie. Multe dintre obiceiurile vechi vor fi zguduite și nu degeaba. Ci pentru a face loc altora mai potrivite pentru vremurile actuale. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru acești nativi, conjuncția va avea loc în Casa a doua, care se ocupă de partea financiară și resurse. Prin urmare, pot descoperi noi modalități de a câștiga bani. În funcție de aspectele astrologice specifice fiecărui individ, pot apărea și pierderi, în special având în vedere implicarea lui Uranus în această sferă.

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția se va produce în casa întâi, cea care guvernează corpul fizic. Astfel, acești nativi pot experimenta schimbări de look mai radicale. De asemenea, ar putea manifesta o preocupare sporită pentru tipurile de alimentație. Schimbări semnificative în stilul alimentar ar putea deveni o opțiune.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În cazul Gemenilor, conjuncția se va desfășura în Casa a 12-a. Acești nativi pot resimți nevoia de izolare ușoară, de meditație sau chiar de călătorii în locuri îndepărtate cu încărcătură spirituală. Este important să fie atenți la potențialele afecțiuni cronice care se pot acutiza sau la apariția unor experiențe noi.

Rac/Ascendent în Rac

Conjuncția va avea loc în Casa a 11-a, afectând grupurile, asociațiile și organizațiile din care fac parte. Se pot ivi prietenii noi, indiferent de vârstă. De asemenea, pot deveni mai implicați în activități de voluntariat, iar schimbarea bruscă de direcție îi va așeza pe drumul potrivit.

Leu/Ascendent în Leu

Casa a 10-a, care guvernează imaginea socio-profesională, cariera și statutul, va primi această conjuncție. Pot apărea schimbări ciudate la locul de muncă, inclusiv inovații. Poate fi vorba chiar de pierderea unui loc de muncă, care nu ar trebui privită ca pe o tragedie. Transformările profesionale din prima jumătate a lui 2024 nu sunt întâmplătoare.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Conjuncția va avea loc în Casa a 9-a, cea a călătoriilor și studiilor profunde. Există dorința de a-ți lărgi orizonturile, de a călători la propriu sau la figurat. Dacă ai talent literar, acesta poate fi pus în valoare. Există șanse ca unii nativi să-și găsească marea iubire peste hotare sau să ia decizii importante legate de relocare.

Îți recomandăm și Horoscop Chinezesc pentru 2024, Anul Dragonului de Lemn. O privire internațională amănunțită

Balanță/Ascendent în Balanță

Casa a 8-a, axată pe aspecte financiare, va găzdui această conjuncție. Se va discuta despre împrumuturi, iar nativii sunt sfătuiți să fie atenți la condițiile acestora, în special dacă va fi vorba de achiziții mari, cum ar fi o casă. De asemenea, posibilitatea primirii unei moșteniri neașteptate poate să apară, ajutând la acoperirea unor datorii.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conjuncția va avea loc în casa a 7-a, responsabilă de relații afective și parteneriate profesionale. Pot cunoaște oameni noi, diferiți de experiențele anterioare, un partener original sau excentric. Dar și să se despartă pe nepusă masă. Este important să fie atenți la aspectele contractuale. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Conjuncția va afecta Casa a 6-a, referitoare la muncă și sănătate. Ajustările în aceste domenii pot fi numeroase, iar stabilirea unei rutine și a unui program bine stabilit este recomandată, chiar dacă poate părea dificil. Anul viitor aduce numeroase provocări administrative și gospodărești. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Conjuncția va avea loc în Casa a 5-a. Aceasta este o casă asociată cu creativitatea, copiii și plăcerea. Nativii pragmatici și serioși pot beneficia prin implicarea susținută în activități recreative, sau în cele ale copiilor. Se recomandă prudență în evitarea jocurilor de noroc.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Conjuncția se va petrece în Casa a 4-a, cea a căminului, familiei și chestiunilor imobiliare. Este important să acorzi atenție problemelor legate de gospodărie. Mutarea, construirea sau îmbunătățirea unei locuințe sunt evenimente probabile, dar trebuie să fie conștienți și de posibilele schimbări neașteptate în dinamica familială.

Pești/Ascendent în Pești

Conjuncția va afecta Casa a 3-a, a comunicării și a studiilor. Există oportunități de îmbunătățire a relațiilor cu frații, rudele apropiate și vecinii. Evenimentul este propice și pentru extinderea cercului social. De asemenea, este un moment favorabil pentru dezvoltarea abilităților financiare și călătorii.

Citește și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel