Tara Nikita, astrolog internațional, despre Luna în conjuncție cu Saturn în harta natală: Există adesea o provocare în a fi receptiv la stările emoționale

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursă foto: Canal Youtube @TaraNikita
Sursă foto: Canal Youtube @TaraNikita

Află părerea unui astrolog internațional despre persoanele care au Luna în conjuncție cu Saturn în harta natală!

Luna guvernează semnul Racului și Saturn guvernează semnul Capricornului. Racul și Capricornul sunt semne opuse. Cele două energii sunt în opoziție. Este un aspect de tensiune, chiar dacă în același timp opozițiile sugerează întotdeauna posibilitatea integrării polarităților și energiile opuse care se echilibrează reciproc și învețe să lucreze împreună.

Luna este ocrotitoare, blândă, simțitoare și sensibilă, dar Saturn poate fi destul de stoic, aspru și auster, nu prea sensibil, ci exigent. Saturn cere standarde ridicate de excelență și nu este prea investește în protejarea sentimentelor. Deci, cu Saturn, avem această idee de responsabilitate și datorie.

Luna absoarbe și asimilează. Luna, în aspect cu orice planetă, mai ales într-o conjuncție, va absorbi și va primi în ea, într-o structură strânsă, energia planetei cu care este în aspect. Deci, Luna absoarbe și primește energia lui Saturn.

Saturn este o parte vitală a condițiilor în care ne simțim siguri în interior. Și Luna reprezintă nevoia noastră psihologică centrală.

Luna reprezintă simbolic modul în care ocrotim și protejăm, nu doar pe noi înșine, ci și pe ceilalți. Luna în harta natală descrie, de asemenea, simbolic experiența noastră subiectivă a copilăriei, a îngrijitorului principal sau a mamei.

Cu Luna în conjuncție cu Saturn în harta natală, în ceea ce privește echilibrul interior, nativul se simte în siguranță când experimentează stări subiective de control, de organizare.

Kelly Surtees, astrolog internațional, ne vorbește despre diferențele dintre semne, case și planete în astrologie

Siguranța provine dintr-un simț interior al disciplinei, al concentrării, al datoriei și al responsabilității.

Cu Luna-Saturn în conjuncție în harta natală, nevoia psihologică predominantă este de excelență, de standarde ridicate și nevoia de a simți că obiectivele sunt îndeplinite. Există o capacitate extraordinară pentru muncă grea, și există adesea o nevoie pronunțată de a lucra, de a fi productiv. Oamenii cu această conjuncție adesea găsesc stări interioare de mulțumire prin munca lor.

Adesea, modelul de răspuns sau reacție în termeni de crize emoționale este stoicismul. Deși acest lucru este adesea foarte util atunci când există un simț sănătos al practicabilității și nevoia de a merge mai departe cu viața în fața tulburărilor emoționale, există o modalitate în care tot acest mecanism poate deveni nesănătos în sensul în care, persoana s-ar putea să nu știe cum să permită un flux emoțional sănătos. Deci, acești oameni întrerup conexiunea emoțională.

Cu alte cuvinte, cu Saturn în conjuncție cu Luna, există adesea o provocare în a fi receptiv la stările emoționale sau la simțire.

Aceasta nu înseamnă că aceste persoane nu au nevoi, deoarece toți vrem ocrotire și confort. Dar cu Saturn în conjuncție cu Luna, există adesea o credință adânc înrădăcinată, aproape ca o credință inconștientă, care spune: "Trebuie să mă descurc singur. Nu trebuie să mă bazez pe alții.". Există o dificultate în a cere ajutor de la alții atunci când este nevoie.

 

Citește și Nadiya Shah, astrolog internațional: În martie, o zodie va fi în locul potrivit, la momentul potrivit!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel