Kelly Surtees, astrolog internațional, ne vorbește despre diferențele dintre semne, case și planete în astrologie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa foto: Canal YouTube @KellysAstrology
Sursa foto: Canal YouTube @KellysAstrology

Un astrolog internațional ne oferă câteva sfaturi despre înțelegerea astrologiei tradiționale. Iată care sunt recomandările!

ABC-ul Astrologiei: Casele și planetele au funcții și calități foarte diferite, iar pentru a practica astrologia cu adevărat bogată și semnificativă, este esențial să le înțelegi ca entități distincte și să înveți cum să le stratifici în mod unic și relevant pentru harta natală specifică pe care o analizezi.

Astrologul dă un exemplu din viața personală. ”Când studenții își trimit temele, uneori afirmă lucruri precum: Saturn guvernează casa a zecea. Mereu sunt confunză. După aceea, îmi reamintesc că studenții provin dintr-un mediu modern, iar noi încercăm să aplicăm tehnici tradiționale. De exemplu, într-o hartă în care Balanța se află în casa a zecea, planeta care guvernează efectiv casa și va avea un impact semnificativ este Venus, guvernatoarea Balanței. Chiar dacă uneori există o conexiune între un semn și o casă, cum ar fi Scorpionul care este asociat cu profunzimea și casa a opta care are aceeași calitate, este important să înțelegem că fiecare are aspecte distincte care nu se suprapun complet.”, spune Kelly.

Heather, astrolog american, dezvăluie influența lui Neptun în astrologie. "Misticul, confuzia, iluziile!"

Un aspect important în practicarea astrologiei este să înțelegem cum să stratificăm semnele și casele din harta noastră natală în funcție de modul în care sunt aranjate. ”De exemplu, dacă avem un ascendent în Taur, asta înseamnă că avem un descendent în Scorpion, ceea ce înseamnă că planeta care are un impact semnificativ asupra relațiilor noastre va fi guvernatorul Scorpionului, adică Marte. Într-o hartă în care Taurul este semnul ascendent, Venus va oferi informații despre noi înșine, pe lângă furnizarea de informații despre relații.”, completează astrologul.

Acestea sunt doar câteva aspecte care ne ajută să înțelegem cât de individual și specific se apropie astrologia tradițională de interpretarea hărților.

Un alt sfat util este să renunțăm la ideea că Saturn în Capricorn în casa a zecea reprezintă întotdeauna aceleași aspecte, deoarece în realitate, în multe hărți astrologice, semnul Capricornului și planeta Saturn pot avea o conexiune diferită de casa a zecea sau cu cariera. Așadar, să fim deschiși la ideea că astrologia tradițională ne oferă unelte și tehnici complexe care ne pot îmbunătăți interpretarea hărții natale.

 

Citește și CINCI Legi ale Universului care îți vor aduce abundență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel