Heather, astrolog american, dezvăluie influența lui Neptun în astrologie. "Misticul, confuzia, iluziile!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa foto: captura ecran YouTube Astrology with Heather
Sursa foto: captura ecran YouTube Astrology with Heather

Astrology with Heather este un canal al astrologului cu același nume, unde găsim informații prețioase. Astăzi, iată ce aflăm despre Neptun, din punct de vedere astrologic.

Heather este un astrolog din Statele Unite ale Americii, cu succes la nivel global. Pe lângă astrologia clasică, aceasta studiază și astrologie medicală, precum și astrologie electivă, una dintre cele mai vechi ramuri ale astrologiei.

Iată ce informații prețioase aflăm despre Neptun!

Neptun vorbește despre mister, iluzie, dependență. Să nu uitam că guvernează ultimul semn din zodiac, cel al Peștilor. Unde nu se simte prea bine Neptun? În semnul Fecioarei, care este practic, organizat, logic, rațional și nu are de-a face cu iluzie, vise, mistere. Așadar, putem afirma că Neptun este însuși opusul Fecioarei.

Neptun își găsește exaltarea în semnul Racului. Aici, înseamnă că Neptun se simte cel mai bine în raport cu energia Racului. 

Amos, tarotolog: Există pactul de vânzare a sufletului sau este doar un mit?

Ce ne spune astrologul că reprezintă Neptun în astrologie, în linii mari?

Ei bine, Neptun simbolizează misticismul, spiritismul, iluzia, visele, confuzia, decepția, deziluzia, escapismul. Neptun reprezintă tot ceea ce este interconectat la un nivel profund. 

Este o energie mai dificilă chiar și în astrologie, pentru că face referire la tot ceea ce este non-fizic. Când ai planete în Neptun în hartă, te poți confrunta cu deziluzii, dar poți fi și foarte romantic, idealizezi totul, ești foarte empatic și altruist.

De asemenea, oamenii cu multă energie a lui Neptun văd situații ideale, perfecte, acolo unde nu ar trebui să le vadă așa. Acționează întocmai ca un văl deasupra ochilor. 

Neptun este cel care aduce viziuni, dar și vise, fie că vorbim despre cele de zi sau cele de noapte. Aduce și forme înalte ale creativității. 

Este planeta care guvernează artiștii, în special pictorii, fotografii și regizorii. Le oferă o viziune aparte, pe care alții nu o au. Tranzitele lui Neptun pot aduce frică sau anxietate. Te temi că ceva e pe cale să se întâmple, chiar dacă, în realitate, nu se petrece absolut nimic.

Ruxandra Gheordunescu, astrolog internațional: O zodie face un angajament pe termen lung în luna martie

Neptun este cel care guvernează mările, oceanele, viața din adâncuri. Dar și doctorii, spitalele, glanda pineală și partea dreaptă a creierului uman.

Nu degeaba Neptun este asociat și cu deziluziile, cu evadarea din realitate, cu bolile mintale.

Totuși, Neptun vorbește și despre a dărui, despre colectiv, generozitate. Îndepărtează toate barierele. 

Ai în vedere și acest articol: Horoscop. În ce semn era Neptun în momentul nașterii? 'Planeta descântecului' oferă un cadou special pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel