Nadiya Shah, astrolog internațional: În martie, o zodie va fi în locul potrivit, la momentul potrivit!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa foto: captura ecran YouTube Nadiya Shah
Sursa foto: captura ecran YouTube Nadiya Shah

Ce părere are astrologul cu reputație despre următoarea zodie, în ceea ce privește horoscopul lunii martie?

Nadiya Shah este unul dintre cei mai buni astrologi de pe planetă. Pe lângă asta este autoare, personalitate media și unul dintre puținii oameni din lume care deține un master în Studiul Cultural al Cosmologiei și Divinației, de la Universitatea din Kent, Regatul Unit.

Iată previziunile transmise de Nadiya pentru nativii Capricorn și cei cu Ascendent în Capricorn!

Pentru tine, va fi o lună remarcabilă, pe care nu o vei uita prea curând. Dacă vorbim despre Luna Noua în Pești, de pe data de 10 martie, la acești nativi va avea loc în Casa a treia, care ține și de familie, verișori, vecini. Are de-a face și cu comunicarea și conversația.

Această Lună Nouă va fi într-o relație de armonie cu Uranus, așa că energia pe care o aduce acest fenomen astrologic îți va fi pe plac din toate punctele de vedere. 

Poți observa că totul se schimbă foarte rapid în ceea ce te privește. Desigur, vor fi schimbări în bine. Vei fi în locul potrivit la momentul potrivit. 

Heather, astrolog american, dezvăluie influența lui Neptun în astrologie. "Misticul, confuzia, iluziile!"

Neptun este și el în apropierea acestei Luni Noi, așa că ar trebui să fii un pic atent la iluzii. Tinzi să auzi doar ce vrei tu să auzi. Însă există și oportunități care îți bat la ușă. Ai o abilitate unică de a fi foarte persuasiv, dar vei primi și multă energie creativă. Așa că nu o irosi.

Desigur, cel mai important moment pentru tine va fi Eclipsa de Lună de pe data de 25 martie. Mai ales că va fi un fenomen care aduce noroc, fiindcă se află în armonie cu Pluto. La tine va avea loc în sectorul care te interesează cel mai mult, cel al muncii și carierei.

Așadar, o să îți înțelegi la un nivel mult mai profund, care îți este scopul. Așa că poți avea succes, fie că este vorba despre o mărire la actualul loc de muncă. Ori, dacă nu ai încă job, apare oportunitatea unui interviu care o să te dea peste cap.

Veniturile ți se pot îmbunătăți considerabil.

Dacă îți dorești să cunoști pe cineva, astrele te încurajează și în această direcție. Însă ai nevoie de o conexiune la nivel intelectual cu acea persoană. Pur și simplu vrei pe cineva cu care să ai ce să vorbești.

În cazul unei relații vechi, ai face bine să spui partenerului ce ai pe suflet. Orice vine din inimă este încurajat. 

Poți să citești și: Scorpionii trebuie să își dea seama ce vor. Capricornii au nevoie de plăceri, iar Peștilor le trebuie acceptare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel