Scorpionii trebuie să își dea seama ce vor. Capricornii au nevoie de plăceri, iar Peștilor le trebuie acceptare!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Horoscop săptămânal. Iată ce previziuni există pentru următorii nativi.

Această primă parte din martie are destule provocări dacă ne referim la evenimentele astrologice.

Finalul săptămânii va avea două evenimente demne de menționat: intrarea lui Mercur în Berbec, dar și Luna Nouă din semnul Peștilor. 

Așadar, pe 10 martie, Mercur intră în semnul Berbecului. Mercur este planeta comunicării verbale și non-verbale, iar Berbecul este pionierul zodiacului, semn de primăvară, semn al îndrăznelii, al curajului, al impulsivității și al furiei. Deci, când Mercur intră în semnul Berbecului, vine și cu un ton direct, intră și hotărăște. Dacă ai așteptat mult timp să iei o decizie, pe ziua de 10 este momentul oportun.

Tot pe 10 avem și Luna Nouă în Pești, când Soarele și Luna vor fi și în conjuncție cu Saturn, dar și în sextil de semn cu Jupiter și Uranus. Va trebui să facem diferența dintre realitate și ficțiune. Ar trebui să ne gândim, dar pe termen lung, după cum ne îndeamnă astrele.

Ce îi așteaptă pe următorii nativi în zilele ce urmează?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Sunt cel puțin două aspecte la care acești nativi merită să fie atenți. În primul rând, conjuncția dintre Mercur și Neptun va fi prezentă în Casa a cincea. Așa că vei fi extrem de cuceritor! 

Să discutăm și despre Luna Noua în semnul Peștilor. Dar Soarele se întâlnește și cu Saturn în Casa a cincea. Așa că va fi o săptămână în care pendulezi intre "lasă că o să fie bine" și "nu are cum să fie bine". De fapt, nu este o săptămână prea bună ca să cauți scuze. Această conjuncție dintre Soare și Saturn trebuie să vă trezească, de fapt, pe unii dintre voi. Întreabă-te clar cât se mai poate așa. Concretizezi ceva sau nu? 

Vin zile în care trebuie să vă dați seama ce vreți. Decideți ce vă doriți și încotro vă îndreptați. Este și o alternare între stări. Dar nu fii liniar pe zona amoroasă.

Marte face și un careu cu Uranus, așa că pot apărea situații în familie pe care nu le puteți controla. Dar nici nu este cazul să o faceți.

Cam White, astrolog american: O zodie are parte de neînțelegeri în relații și se va simți epuizată

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este o săptămână bună pentru nativii născuți în acest semn de pământ. Cumva, ești mai bine aspectat fata de alți nativi, pentru că această conjuncție a lui Mercur cu Neptun pe voi vă ajută să fiți mai toleranți, mai empatici. Vă ajută și să vorbiți mai mult și vă permite să fiți mai vulnerabili, să puteți povesti despre voi înșivă.

Totuși, aveți grijă la chestiunile administrative, mai ales daca aveți de semnat acte, pentru că vă pot scăpa din vedere foarte multe detalii. 

La finalul săptămânii, Marte face careul cu Uranus și este un aspect interesant, fiindcă vă aduce niște cheltuieli, dar vă obligă să găsiți și căi noi de a face bani. Unii dintre acești nativi se pot gândi mai serios și la faptul că au nevoie de plăceri în viața lor, nu doar de muncă. 

Pești/Ascendent în Pești

Mercur se întâlnește cu Neptun, pe 8 martie, în semnul vostru. Ce înseamnă asta? Că nativii Pești vor fi cei mai critici în zilele acestea. Dar și cei mai exigenți. Nu veți suporta lipsa de ordine. Mai ales că în voi va fi atâta haos, încât nu veți dori această lipsă. O să îți sară imediat țandăra. 

Luna Nouă de la finalul săptămânii care se va petrece în semnul vostru, lângă Saturn, ce aduce? Pentru unii, poate să vină cu maturizare, pentru alții chiar cu reîntinerire. Să nu uităm că Saturn pe unii îi îmbătrânește, iar pe alții îi întinerește. Trebuie să acceptați că viața nu este numai cum vreți voi.

S-ar putea să urmeze și niște pierderi financiare în curând.

Poți să ai în vedere și: Nativii Berbec au nevoie de vindecare. Supărări și lipsă de încredere pentru Taur și Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel