Nativii Berbec au nevoie de vindecare. Supărări și lipsă de încredere pentru Taur și Gemeni

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru zilele care urmează. 

Pe 8 martie, Mercur face o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor. Acest aspect poate aduce confuzie și haos, deoarece Mercur, planeta comunicării și gândirii, se întâlnește cu Neptun, care adesea induce iluzii și neclarități. Putem fi vulnerabili la dezinformare și manipulare, dar aspectul este benefic pentru inspirație și creativitate.

Ziua de duminică, 10 martie, va fi destul de aglomerată!

Avem un careu între Marte din Vărsător și Uranus din Taur, care aduce instabilitate și surprize. Poate să ne facă să ne simțim neliniștiți și să avem dificultăți în concentrare, dar ne încurajează să facem schimbări în relațiile noastre cu comunitatea și prietenii. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Luna Nouă în Pești aduce oportunități de introspecție și de clarificare a obiectivelor noastre. Este important să distingem între iluzie și realitate și să adoptăm o perspectivă pragmatică asupra vieții. 

Ce îi așteaptă pe nativi în următoarele zile?

Berbec/Ascendent în Berbec

În casa a 12-a, Mercur se întâlnește cu Neptun. Luna Nouă cu Saturn este tot acolo. Pentru tine, este vorba de vindecare și sănătate. Recomandarea este să mergi la doctor și să-ți faci analize. Totodată, zilele care urmează îți cer puțină maturizare. Pot exista situații în care preferi să te comporți copilărește, în loc să fii adult. Nu te poți plânge tot timpul precum un copil, deoarece nu ajută la nimic. Ferește-te de persoanele în care nu ai încredere, pentru că Mercur în conjuncție cu Saturn în casa a 12-a te poate face influențabil. Mai mult decât atât, nu te încrede în promisiuni sau în tratamente ”miraculoase”. Nu relua discuțiile cu oamenii din trecut care ți-au făcut rău sau care nu te mai ajută cu nimic. Profită de faptul că Venus și Marte se află în casa a 11-a. Ai nevoie de socializare. Careul dintre Marte și Uranus ar putea avea un impact la nivel financiar.

Horoscop chinezesc MARTIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Taur/Ascendent în Taur

Marte din casa a 10-a face careu cu Uranus din casa întâi. Zilele acestea, o parte din tine va dori libertate, dar vei fi implicat în proiecte care nu îți îndeplinesc această dorință. Se poate întâmpla și opusul acestei situații, în care nu ai dorința de independență și te implici în proiecte în care ai prea multă. Te superi deoarece nu ți se spune ce să faci. Cu Marte în casa a 10-a, șefii tăi vor fi confuzi în privința ta. În săptămâna aceasta, vei fi instabil, zăpăcit, nu știi ce vrei și treci de la o stare la alta. Ai nevoie să ieși din zona de confort, chiar dacă este greu. Conjuncția Mercur-Neptun îți atrage atenția asupra zonei financiare, dar și în legătură cu oamenii din jurul tău, mai ales prieteni.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Conjuncția Mercur-Neptun se petrece în casa a 10-a, ceea ce nu este un aspect plăcut pentru tine. Nu știi în cine să te încrezi și pe cine să urmezi. Nici măcar în propria persoană nu ai încredere. Ești predispus la decizii care nu vor fi bune și la amânări. Spre finalul săptămânii, pot apărea hotărâri la locul de muncă mai neplăcute. Ai putea simți că nu ești apreciat și că munca ta nu se vede. Încearcă să faci diferența între faptul că ți se spune că nu apar rezultate în urma muncii tale și propria concepție. La finalul săptămânii, fii atent la drumurile pe care le faci și la evenimentele unde participi.

Cam White, astrolog american: O zodie are parte de neînțelegeri în relații și se va simți epuizată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel