Astrologii internaționali despre intrarea lui Jupiter în Taur de pe 16 mai: "Prognoza? Un an de noroc!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
Freepik.com

Pe 16 mai, Jupiter, planeta expansiunii, iese din Berbec și se mută în Taur. Iată care sunt predicțiile din partea celor mai cunoscuți astrologi internaționali!

Doar câteva zile ne mai despart de unul dintre cele mai importante evenimente din acest an, din punct de vedere astrologic.

La data de 16 mai, Jupiter va parăsi semnul Berbecului și va intra în al doilea semn al zodiacului, al resurselor și al posesivității. Ce ne îndeamnă? Să ne gândim în mod constant la a monetiza. Să avem ca principala bază stabilitatea, dar să avem încredere și în alte acțiuni. Să investim, dacă ne dorim să câștigăm.

Pentru că Jupiter stă aproximativ un an în fiecare semn zodiacal, avem destul timp să ne bucurăm de acest tranzit. De regulă, când avem un tranzit de-al lui Jupiter, acesta aduce posibilități, abundență și creștere. Însă nu doar atât, vrea să îți arate și că mai ai ceva de muncă. Să nu uităm că orice poate să devină și o resursă, dar și o vulnerabilitate. Așa că Jupiter poate fi la extreme, amplificând și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Deci, discutăm și despre câștig, productivitate. Ne vom întâlni mai des și cu verbele a avea, a deține. Punem accent și pe economii, dar nu neglijăm nici investițiile. 

Iată care este părerea astrologilor internaționali despre tranzitul lui Jupiter în Taur!

Haley Comet Astrology este de părere că acest tranzit important în astrologie poate aduce noroc și abundență pentru fiecare dintre noi, în funcție de particularitățile fiecărei hărți natale. Ce ne-a adus Jupiter în Berbec? Astrologul este de părere că acel tranzit ne-a îndemnat să fim mai curajoși, mai îndrăzneți.

Acum, însă, Jupiter în Taur ne face să fim cu adevărat pregătiți pentru lunile următoare. Norocul îi va favoriza, de fapt, pe cei stabili, care au o bază. Răbdarea este o calitate importantă, pe care va trebui să o avem cu toții până în mai 2024. De fapt, norocul și abundența la care visezi nu pot fi obținute altfel decât dacă suntem stabili, dar fără încăpățânare.

Conchide prin a spune că Jupiter în Taur nu vrea de la noi fantezii și dorințe care nu pot fi îndeplinite. Ci, în schimb, își dorește lucruri practice. Vrea să rămânem cu picioarele pe pământ. Să facem lucrurile cu un scop important, iar norocul nu va întârzia să apară.

Ce aflăm despre tranzitul lui Jupiter în Taur de la renumita Bracha Goldsmith? Astrologul este de părere că este o veste minunată. Aceasta spune că, indiferent dacă îl ai sau nu ca guvernator pe Jupiter, acest tranzit o să îți aducă noi oportunități și un nou tip de energie.

Și nu trebuie să neglijăm că Jupiter va intra intr-un semn de pământ. O să ne dăm seama de importanța de a fi reali cu planurile și cu așteptările noastre. Să realizăm că o anumită creștere poate veni și din experiențe mai grele. Pentru că Jupiter nu vine neapărat cu viață roz. Să înțelegem că există un echilibru.

În egală măsură, finanțele și banii vor fi importanți până anul viitor. Este timpul să te gândești la propria valoare, dar și la bunurile la care ții cel mai mult. Alte teme majore ale acestui tranzit? Vorbim despre mâncare, imobiliare, artă, natură, lux și calitate. Toate aceste domenii pot căpăta forme noi.

Lunatic Astrology este încântată de tranzitul lui Jupiter în Taur, care debutează pe 16 mai. Ne sfătuiește să ne uităm în urmă, atunci când Jupiter a mai fost în acest semn, adică între 2011 și 2012. Ce noroc am avut atunci? În ce sectoare ale vieții? Cum am reacționat?

Și să ținem cont de acea perioadă, pentru că informațiile obținute ne pot face să ne dezvoltăm și acum, la 12 ani distanță. Doar că acum suntem mai maturi, mai pregătiți și știm cum să facem față noilor provocări. De asemenea, astrologul punctează faptul că acest tranzit va fi resimțit puternic atât la nivel de individ, cât și pe plan global, unde vom vedea diferite schimbări în domeniul finanțelor, dar și al alimentației.

În final, Patrick Arundell explică ce este, de fapt, Jupiter în Taur.  Ce teme are? Vorbim despre o planetă foarte mare, care este capabilă să aducă în viețile noastre creștere, dar și mult optimism. Vine cu o energie bună, care ne îndeamnă la schimbare, la productivitate și la câștiguri. Ne ajută să ne dezvoltăm, în funcție de casa pe care o tranzitează. 

Citește și: Previziuni Jupiter în Taur. Astrolog Cătălina Mărăcineanu: "Să-l folosim pentru creștere și expansiune în toate aspectele vieții noastre."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel