Astrologii internaționali despre intrarea lui Mercur în Vărsător, de pe 11 februarie: "Este momentul să-ți dai un restart"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Între 11 februarie și 3 martie, Mercur va tranzita semnul Vărsătorului. Ce spun unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre acest tranzit? Iată la ce să ne așteptăm!

Mercur scapă în sfârșit de semnul contaminat, adică acela al Capricornului!

Azi, pe 11 februarie, planeta comunicării intră în Vărsător, unde se simte foarte bine. Iar acest tranzit nu va fi întâmplător, pentru că va funcționa precum un mesager al ieșirii lui Saturn din același semn. 

O să fim înfometați de cunoștințe și deschiși spre idei originale și noi. Astrologul Daniela Simulescu crede că vom începe să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv. Totodată, modelele noastre de comunicare și de gândire vor fi mai spontane, fragmentate și liberale.

Totodată, vine un moment în care gândirea noastră inventivă va fi la cote maxime. O să fim mai curioși, o să analizăm oamenii și o să ne placă să prezicem ce se va întâmpla. Și da, o să fim și buni la asta.

O să ne dăm seama și de importanța tehnologiei în viața noastră. Și realizăm că fără ea nu mai putem funcționa așa cum trebuie.

Astrologul este de părere că tranzitul lui Mercur în Vărsător o să ne aducă și un pic de luciditate. O să avem capacitatea de a ne gândi la viitor într-un mod idealist, mai ales în zona noastră de imaginație. De ce? Pentru că energia Vărsătorului vorbește tot timpul despre următorul pas.

Mai mult, o să fim mai toleranți, mai prietenoși, mai sociabili, dar și foarte logici. Mercur în Vărsător are darul de a căuta logica, dar și de a o respecta. Lui Mercur în Vărsător îi place și noutatea. Să se gândească mereu la inovație. Te poți gândi și tu la unele, indiferent dacă ai nevoie de inovații în viața personală sau în segmentul profesional.

Patrick Arundell spune că acest tranzit al lui Mercur în Vărsător este foarte important și interesant. La ce ne putem aștepta în următoarele săptămâni? La momente ideale pentru extinderea orizonturilor, orice ar însemna acest lucru. Vin zile foarte benefice pentru a învăța lucruri noi, dar și pentru a merge în călătorii care să ne dezvolte spiritual.

Totodată, dacă îți dorești să faci lucruri spontane, de azi este momentul oportun! Pentru că vorbim despre Mercur, planeta comunicării, poți să folosești acest tranzit ca să discuți mai mult. Să spui ce simți când ceva nu îți convine sau să folosești discursul fără rețineri, pentru a te dezvolta armonios. Este, de fapt, momentul pentru un restart.

Kapiel Raaj, gazda canalului de YouTube KRS Channel - Learn Astrology, afirmă că Mercur în Vărsător vorbește și despre persoanele care comunică unor mese mari de oameni în ceea ce privește lucrurile care au legătură cu logica. De exemplu, dacă ești un consultant financiar, te poți folosi de acest tranzit ca să-i înveți pe alții cum să-și gestioneze mai bine finanțele. Așadar, este recomandat să ne utilizăm logica până pe 3 martie, în tot ce avem de întreprins, ca să livrăm corect mesajele către cei din jur.

Lunatic Astrology definește tranzitul lui Mercur în Vărsător ca pe un eveniment astrologic cu o importanță deosebită. Fiindcă nu pregătește terenul doar pentru ieșirea lui Saturn din același semn, ci este și un preambul al tranzitului lui Pluto în Vărsător, între martie și iunie. Remarcăm, deci, importanța semnului Vărsătorului în acest an. Este o perioadă optimă să iei cuvântul, să fii mai îndrăzneț până în martie, indiferent în ce ramură a vieții ai nevoie de curaj.

În final, Lada Duncheva a pus accentul pe personalitatea nativilor care au Mercur în Vărsător. Astrologul spune că acest aspect astrologic în harta natală este foarte interesant, iar tranzitul acestei planete în penultimul semn din zodiac poate aduce numeroase beneficii în viața oricărui nativ.

Dacă ai Mercur în Vărsător, probabil ești foarte prietenos și îndreptat către grupurile de oameni. Ești sociabil, prietenos, ai tendințe optimiste și nu îți place să te supui regulilor nimănui. Te gândești mereu din perspectivă logică înainte să faci ceva.

Surse de inspirație: canalele oficiale de YouTube ale astrologilor amintiți în articol

Vezi și: 123123, ultima zi din acest an în numerologie! De ce spun specialiștii că 2023 reprezintă un punct de cotitură?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel