Astrologii internaționali despre Jupiter în Gemeni: „Ne lărgim orizonturile și acceptăm noi puncte de vedere!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 26 mai, Jupiter intră în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 10 iunie 2025. Iată ce ne spun astrologii internaționali despre acest tranzit!

Tranzitul lui Jupiter în Gemeni ne învață  că avem nevoie de conexiuni cu ceilalți și că trebuie să transmitem mai departe binele pe care îl primim. Este un moment ideal pentru colaborare. Introduce umorul și joaca, ajutând la spargerea gheții și refacerea legăturilor
dintre oameni.

Avem idei despre cum ar putea fi lumea, dar este posibil să trăim cu adevărat aceste idei în relațiile noastre? Tranzitul lui Jupiter pune lucrurile în mișcare, facilitând conversații deschise și sincere.

Jupiter în Gemenii reprezintă arta conversației. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. În același timp, ne vom da seama în ce zonă a vieții ne aflăm.

Iată ce ne spun astrologii internațional!

Ce ne spune Anastasia?

„Jupiter este planeta creșterii, expansiunii, optimismului și abundenței. Jupiter descrie modul în care creștem. Jupiter vorbește despre optimism exuberant, credința că lumea devine mai bună. Este despre înțelepciune, cunoaștere, coerență și unitate. Jupiter aduce lucrurile în perspectivă, le organizează în mintea noastră și în jurul nostru. Nu doar Saturn organizează, ci și Jupiter.

Gemeni este un semn guvernat de Mercur, iar aici apare natura contradictorie a lui Jupiter în Gemeni. Dacă Jupiter este despre coerență și viziune, Mercur este planeta care pune întrebări. Mercur în Gemeni descompune lucrurile, ține opoziția și vede varietatea perspectivelor. Jupiter în Gemeni este curios și vrea să cunoască datele, fără a fi încăpățânat. Spre deosebire de Jupiter în Taur, care ne oferă pace și încredere în credințele noastre, Jupiter în Gemeni aduce adaptabilitate și toleranță.

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Jupiter în Gemeni ne binecuvântează cu adaptabilitate, toleranță și deschidere. Nu suntem atașați de o opinie fixă, ceea ce poate fi o forță sau o provocare dacă devenim confuzi și nu ne putem decide. Arthur Conan Doyle, cu Jupiter în Gemeni, a creat personajul Sherlock Holmes, un detectiv care rezolvă crime prin absorbirea faptelor și logica riguroasă.

Vezi aici previziunile complete.

Care sunt previziunile Bellei Luna?

„Jupiter în Gemeni nu se simte chiar confortabil. Acest lucru nu este rău, dar implică o mică ajustare. Jupiter nu are întotdeauna nevoie de o explicație pentru lucruri, dar Gemenii sunt guvernați de Mercur, care este mintea, intelectul, comunicarea, învățarea, predarea.

Așadar, Jupiter se află în teritoriul lui Mercur, iar aceștia operează foarte diferit. S-ar putea să simțim nevoia să găsim o explicație pentru absolut tot. Va fi o perioadă de suprasolicitare informațională, așa cum probabil că deja simțim, având atât de multă informație disponibilă.

Așa că trebuie să fim atenți la informațiile care apar. Este un moment minunat pentru a învăța lucruri noi, a dezvolta o nouă abilitate, a citi, a scrie, a comunica, a socializa, a purta conversații profunde și a explora perspectivele altora.

Putem înțelege perspective alternative și să învățăm cum gândesc alte persoane, pentru a deveni mai deschiși la minte. Trebuie să facem un efort suplimentar pentru a rămâne conectați la acea cunoaștere superioară, la intuiție, la credința pe care Jupiter o reprezintă. Ne vom simți foarte stimulați mental, mintea noastră va fi foarte activă, vom dori să aflăm totul, să avem o explicație pentru tot. Dar trebuie să depunem eforturi suplimentare pentru a rămâne conectați la adevărul suprem care se află în interiorul nostru.”

Vezi aici previziunile complete.

Ce ne transmite Willow Grace?

„Aceasta perioadă poate aduce o mulțime de activități sociale pentru noi sub forma de contacte, idei, planuri la care să lucrăm și subiecte noi pe care dorim să le împărtășim cu alții. Este o perioadă de a aduna informații și modalități de comunicare cu alte persoane, inclusiv în domeniile științei sau tehnologiei. Va fi un moment în care vom dori să exprimăm ceea ce gândim, să discutăm cu ceilalți și să fim deschiși la opinii diferite sau chiar opuse.

Previziuni astrale. Ce lecții aduce Lordul Karmei pentru Taur, Rac, Leu, Balanță, Săgetător și Capricorn

Va fi mai mult o perioadă socială în următorul an, în care vei dori să-ți umpli calendarul cu oameni, activități, educație, să înțelegi și să împărtășești informații despre filozofie, să-ți reevaluezi valorile morale și religioase și să te perfecționezi.

Acest tranzit poate aduce experiențe pozitive legate de comunicare sau învățare pentru unii. Poți repara relațiile cu frații și vecinii, să înveți lucruri noi și să explorezi interese noi. Este un an minunat pentru a căuta informații, a le împărtăși cu alții și a comunica și a împărtăși gânduri, idei și înțelepciune cu toți.”

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel