Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 26 mai, Jupiter a intrat în semnul Gemenilor. Unde va sta până pe 10 iunie 2025! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Planeta oportunităților și a expansiunii vizitează semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai de preț, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, să schimbăm perspectivele. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter tranzitează casa a treia. Urmează o perioadă nemaipomenită pentru învățare. Pe lângă locul de muncă pe care îl ai, îți poți monetiza pasiunile. Totodată, ai ocazia să călătorești mai mult, dar nu pe distanțe lungi. Jupiter te îndeamnă să mergi la mai multe evenimente. În următorul an, nu vei sta locului.

Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter a fost timp de un an în semnul tău. A venit cu oportunități și schimbări. Acum, va intra în casa a doua, cea a banilor. Dacă ai făcut schimbări pe plan profesional, e momentul să se vadă și în buzunare. Cu toate acestea, nu vei avea deloc stabilitate financiară. Ai nevoie de un buget de rezervă. Este un moment important pentru negocieri. Cere un salariu mai mare, un bonus sau o primă. Banii vor veni și vor pleca, însă nu vei rămâne fără ei.

Vezi aici previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter se duce în semnul tău. Prin urmare, îți aduce mai multă încredere. În următorul an, adună informații și fii dornic de schimbare. Cu Jupiter în casa a douăsprezecea, probabil că te-ai victimizat până acum. Lui Jupiter îi plac oamenii care îndrăznesc. Când ai nevoie de ceva, nu mai trebuie să ceri, ci să cauți. Totodată, va trebui să îți mărești orizonturile. În perioada care urmează, bucură-te de viață!

Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

Jupiter se duce în casa a douăsprezecea. Te pregătește pentru intrarea acestuia în semnul tău. Acest tranzit îți mută concentrarea pe spiritualitate. O să găsești adevărata bogație în solitutidine și în liniște. Poți oferi sprijin celor în nevoie. Ți se va întoarce înzecit când Jupiter îți va vizita semnul. În următorul an, ocupă-te mai mult de sănătate.

Vezi aici previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

Cu Jupiter în casa a unsprezecea, ți se vor deschide multe uși. Însă succesul nu va fi garantat. O să fie necesar să te rupi în mai multe bucăți. Vei fi conectat cu alte cercuri sociale și alt anturaj. Devii mai popular și mai prezent în viețile altora. Următorul an vine cu mai mult optimism pentru tine. Nu uita că stima de sine este extraordinar de importantă!

Vezi aici previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Jupiter tranzitează casa a zecea. Ce îți aduce? Multe oportunități în carieră. Dacă îți dorești un nou loc de muncă, Jupiter ți-l oferă. Ai șanse să avansezi și progresezi. În plus, îți poți duce relația la următorul nivel. Laitmotivul următorului tău an este succesul. Ține minte că poate apărea după o criză. Dacă ai de rezolvat o chestiune legală, poți găsi oamenii potriviți.

Vezi aici previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu Jupiter în casa a noua, îți iei zborul, la propriu și la figurat. Vine momentul în care poți călători, să înveți sau să te muți. Pentru tine, filosofiile și principiile de viață vor deveni temele principale. O să poți lupta împotriva nedreptăților din familie sau de la locul de muncă. Jupiter te ajută să îți reiei anumite studii. Este important să îți deschizi mintea și să cunoști alți oameni.

Vezi aici previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Timp de un an, îl vei avea pe Jupiter în casa a opta. Dacă relația în care te afli nu îți mai este benefică, așteaptă-te la un divorț sau un partaj. Nu va fi pe placul tău. În plus, va trebui să negociezi mult pentru absolut orice. În următorul an, pot ieși multe secrete la iveală. Oamenii află lucruri despre tine, dar și tu despre alții. Jupiter în casa a opta îți priește în plan intim.

Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter se duce în casa a șaptea. Dacă ești singur, vei avea multe oportunități să întâlnești un posibil partener. Cu toate acestea, va fi necesar să fii atent la ispite și tentații. Jupiter îți cere să oficializezi o relație, dacă o ai de mult timp. Zona relațională te va ține ocupat. Jupiter mai are darul de a te face să crezi că partenerii îți vor pica din cer. Dar va trebui ca tu să ieși la vânătoare.

Vezi aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter tranzitează casa a șasea. Vine cu un surplus de muncă, multe responsabilități și stres. Pe lângă treburile de la muncă, vor exista și cele gospodărești care te vor lua pe sus. Casa a șasea are legătură și cu stilul de viață. Va trebui să cauți rutina de îngrijire cea mai bună pentru tine.  În următorul an, ai în vedere și relațiile cu colegii.

Vezi aici previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Jupiter în casa a cincea, vei fi printre cei avantajați de acest tranzit. O să devii mai lăudăros. Totodată, te vei iubi mai mult. Jupiter în casa a cincea își dorește să dea viață, să creeze și să nască. Poți face un copil sau să începi un proiect. O să primești validare și recunoaștere. În plus, poți deveni aventuros, romantic și declarativ. Te vei bucura de viață.

Vezi aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

Jupiter, guvernatorul tău, se duce în casa a patra. Timp de un an, te ajută să te muți și să îți îmbunătățești relația cu familia. Va trebui să îți găsești și un refugiu interior. Gândește-te ce te liniștește pe tine. Poți pune și bazele unei fundații,  în plan profesional sau personal. Ai ocazia să îți construiești și o fundație interioară solidă. Te vei baza pe aceasta când vor veni furtunile în viața ta.

Vezi aici previziunile complete pentru PEȘTI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel