Ce aduce Jupiter pentru Leu/Ascendent în Leu până în iunie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. Unde va sta până pe 10 iunie 2025! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru Leu și cei cu Ascendent în Leu!

Youtube video image

Planeta oportunităților și a expansiunii își începe vizita în semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai de preț, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, să schimbăm perspectivele. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Iată previziunile pentru Leu și Ascendent în Leu!

Jupiter se mută în casa a 11-a. Oriunde vei merge, ți se va deschide o ușă. Trebuie doar să o privești fără așteptări. Atunci când vei găsi acele uși, nu înseamnă că succesul îți este garantat. Acesta va fi acolo, dar tu va trebui să te rupi în mai multe bucăți.

Când Jupiter se mută în casa a 11-a, te conectează cu alte cercuri sociale, cu alt anturaj și cu alți oameni. Ești mai vizibil, mai popular și mai prezent în viețile altora. Mergi la mai multe evenimente, ale prietenilor sau ale familiei.

Acest tranzit te va face să îți dorești copii. Sau, dacă ai deja, aceștia vor trece prin evenimente importante, indiferent de vârsta lor și a ta. Casa a 11-a are legătură și cu copii adoptați sau cei ai rudelor. Ai putea începe procese în acest sens.

În următorul an, vei fi destul de optimist. Casa a 11-a este o casă a dorințelor noastre, a ceea ce visăm cu ochii deschiși. Îți vei imagina totul într-o notă pozitivă. Multe dintre năzuințele tale vor deveni realitate. Dar pentru că Jupiter va face un careu cu Saturn și cu Neptun, unele dintre visele tale, după ce le-ai împlinit, nu îți vor aduce fericirea la care te-ai așteptat.

O să treci prin momente în care îți dai seama că ai alergat după ceva, dar nu te-a ajutat cu nimic. Golurile interioare nu pot fi umplute cu lucruri superficiale și exterioare. Jupiter în casa a 11-a face opoziție cu casa a 5-a, care vorbește despre fericirea interioară și stima de sine.

Ce aduce Jupiter pentru Rac/Ascendent în Rac

Pentru tine, stima de sine este extraordinar de importantă și trebuie să o ai tot timpul. Dacă aceasta nu există, cu cât vei încerca în anul următor să obții performanțe, cu atât îți va fi mai greu.

Recomandarea Danielei Simulescu este ca în jurul tău să ai prieteni obiectivi, sinceri și direcți. Timp de un an, nu te vei plictisi de oameni. Vor fi mulți pe lângă tine. Deși vei fi într-o efervescență continuă, cel mai important este să ai grijă de stima ta de sine, dar aceea care este sănătoasă.

Dacă îți dorești o carieră în care să fii mai expus și să ai succes, acest tranzit al lui Jupiter te sprijină. Următorul an este foarte bun și pentru reconversia profesională, indiferent de vârsta pe care o ai.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Leu/Ascendent în Leu până în 2026

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel