Ce aduce Neptun în Pești pentru Leu/Ascendent în Leu până în 2026

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne până în 2026. Cum îi influențează acest tranzit pe nativii Leu?

Neptun în astrologie semnifică fantezia, iluzia și amăgirea. Neptun guvernează ceea ce ține de domeniul mistic. Numele său este inspirat de zeul mării. Poseidon este echivalentul său în mitologia greacă. Neptun ne influențează visele și activitățile creative. Spre deosebire de
"planetele personale" (Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte) care influențează viața noastră de zi cu zi, Neptun este o planetă "transgenerațională" sau pentru că influențează experiențele pe termen lung precum și epoci întregi.

Neptun stă aproximativ 14 ani în fiecare semn (cu scăderi ocazionale mai scurte în semnele vecine când este retrograd) și are nevoie de 160 de ani pentru a tranzita întregul zodiac. În 2012, Neptun s-a mutat în Pești și va rămâne acolo până în 2026. Este pentru prima dată când se află în Pești din 1862!

Maren Altman, astrolog internațional: Cum îți exprimi iubirea în funcție de poziția lui Venus și Marte în astrograma natală

Arhetipul Peștilor este cel al dizolvării. Este asociat cu necunoscutul, Universul, spiritualitatea și sănătatea. Totodată, are legătură cu confuzia și iluziile. Persoanele cu Soarele în Pești sunt adesea caracterizate prin sensibilitate, intuiție și o bogată viață interioară. Peștii sunt cunoscuți pentru empatia lor puternică și pentru capacitatea lor de a simți profund emoțiile altora. Cu toate acestea, sensibilitatea lor excesivă îi poate face să fie uneori preocupați sau să se retragă în lumea lor interioară. Peștii sunt adesea descriși ca fiind romantici și visători, căutând mereu să găsească sens și conexiune în lumea lor complexă și profundă.

Ce aduce acest tranzit pentru Leu/Ascendent în Leu?

Aceasta este o perioadă în care devii cu adevărat conștient de propriile tale concepții greșite și despre situația ta materială.

Este necesar să fii realist acum, acesta nu este momentul să îți asumi riscuri mari. Nu trece cu vederea și nu ignora semnele legate de finanțele tale.

Tara Nikita, astrolog internațional, ne vorbește despre retrogradarea planetelor în astrograma natală: Mercur, Venus, Marte, Jupiter

Totuși, ai parte de momente în care ești cu adevărat receptiv la toate fundamentele psihologice profunde și la toate motivele pentru care lucrurile sunt așa cum sunt în viața ta. 

Poți explora mai mult lumea ezoterică și încearcă să te conectezi cât de tare poți cu propria persoană. 

Din 2012 și până în prezent, cu Neptun în casa a 8-a, posibil să te fi confruntat cu niște pierderi. Trebuie să faci pace cu trecutul și să transformi durerea în ceva pozitiv.

Citește și Melodii care vorbesc despre Întoarcerea lui Saturn. Ce putem extrage din versurile lor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel