Ce aduce Jupiter pentru Balanță/Ascendent în Balanță până în iunie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. Unde va sta până pe 10 iunie 2025! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru Balanță și cei cu Ascendent în Balanță!

 

Planeta oportunităților și a expansiunii își începe vizita în semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai de preț, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, să schimbăm perspectivele. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Iată previziunile pentru Balanță și Ascendent în Balanță!

Până acum, l-ai avut în casa a opta pe Jupiter și în casa a șasea pe Saturn. Te-ai confruntat cu pierderi financiare, de energie și de oameni. Nu ți-ai găsit o stabilitate. Probabil că ai avut câteva probleme și cu instituțiile financiare. Nu te-ai simțit bine în pielea ta.

Pe 26 mai, Jupiter se mută în casa a noua. Te ajută să îți iei zborul, la propriu sau la figurat. Este o ocazie minunată pentru a călători sau a pleca din țară. În plus, te poți muta, dacă asta îți dorești.

Ce știm despre casa a noua în astrologie? Călătorii, explorare, inspirație și gândire filozofică: Casa a IX-a cuprinde toate aceste aspecte ale evoluției personale. Ea simbolizează călătoria, fie în sens literal, fie metaforic. Acoperă și sfera minții superioare, expansiunea, studiul limbilor străine, inspirația, optimismul, publicațiile, radiodifuziunea, universitățile și învățământul superior, norocul, riscul, aventura, jocurile de noroc, religia, filozofia, moralitatea și etica.

Ce mai aduce Jupiter în casa a noua? Deși vine cu multe promisiuni și obiective clare pentru tine, își dorește să înveți ceva nou. Vrea să dai un examen la o facultate sau la un master, să te specializezi în ceva. Totodată, Jupiter îți mai cere să înveți arta diplomației, pe care o ai deja, dar la un alt nivel.

Cu Jupiter în casa a noua, temele principale vor fi principiile și filosofia de viață. Dacă până acum nu ai stat să te gândești la ele, trebuie să ți le găsești și să le pui în aplicare în toate domeniile.

Conjuncția Soarelui cu Jupiter: Cea mai fericită zi din an. O zodie se bucură din plin!

Vei avea puterea să lupți împotriva lucrurilor incorecte din familie sau de la locul de muncă. Devii un justițiar sau un activist nemaipomenit.

Începe un an în care poți să îi înveți pe alții. Oferă din ceea ce știi și altora. Poți deveni mentor.

Jupiter are foarte multe daruri pentru tine, dar totul ține de învățare, expansiune și mișcare. Dacă îți muți cuibul în următorul an, e minunat.

Un alt lucru pe care îl poți face este să îți reiei anumite studii. Jupiter te sprijină să iei anumite examene sau restanțe.

Nu lăsa anul să treacă fără a avea călătorii planificate, chiar și pe distanțe scurte. Deschide-ți mintea și cunoaște alți oameni. Mergi peste granițe și limite. O să îți împrospătezi mintea și o să devii mai deștept.

Dacă ai procese, nu apela la tertipuri. Dacă Jupiter simte că încerci să faci asta, te pedepsește.

Ce aduce Jupiter pentru Leu/Ascendent în Leu până în iunie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel