Conjuncția Soarelui cu Jupiter: Cea mai fericită zi din an. O zodie se bucură din plin!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Horoscop internațional. Pe 18 mai, Soarele va face o conjuncție cu Jupiter în semnul Taurului. Este unul dintre cele mai bune evenimente astrologice. Iată zodia care poate profita din plin de această zi!

Willow Grace, astrolog internațional, ne vorbește despre conjuncția Soarelui cu Jupiter, adică cea mai fericită zi a anului 2024. Iată previziunile pentru Vărsător și Ascendent în Vărsător!

Uranus este conjuncție cu Venus în casa a patra, cea asociată căminului. Acest lucru are de-a face cu construirea unei fundații solide și stabile, fie că este vorba de tradiții, familie sau persoane care se simt ca familia. Casa a patra reprezintă strămoșii, viața personală, tradițiile tale, imobiliarele și proprietățile tale.

Venus dorește să aducă oamenii împreună și se referă la iubire, bani și resurse. Este o oportunitate minunată de a te conecta cu ceilalți. Uranus, pe de altă parte, este elementul surpriză. Uranus aduce o descoperire, un șoc, un moment de conștientizare. Acest lucru ar putea însemna că vei afla ceva despre trecutul tău sau despre un membru al familiei. Ar putea implica un membru al familiei care este rebel sau chiar tu să fii cel rebel față de familie.

 Mercur intră în Taur. Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent până pe 3 iunie

Acest aspect conduce la conjuncția Soare-Jupiter, amintește-ți că Soarele te reprezintă pe tine, sinele tău individual. Jupiter este cunoscut drept Marele Benefic. Aduce noroc, creștere, abundență, fericire, prosperitate. Așadar, acest aspect are totul de-a face cu fundația ta, căminul tău, ceea ce construiești în viața ta, tradițiile tale. Toate acestea împreună pun în lumina reflectoarelor această zonă a vieții tale.

Jupiter guvernează speranțele, visele, obiectivele și casa a unsprezecea, adică persoanele cu care te conectezi pentru a te alinia cu ceea ce vrei să faci. Ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță? Ceea ce faci acum este pentru a construi securitate. Spui: „Am nevoie de un cămin stabil, de un venit specific. Acestea sunt abilitățile mele, cu aceste persoane trebuie să mă aliniez sau trebuie să fac asta pentru a obține ceea ce îmi doresc.

Acum, există două lucruri pe care trebuie să le faci. În primul rând, trebuie să privești oportunitatea și să acționezi. Jupiter îți va oferi acel moment de conștientizare, dar trebuie să fii proactiv. Poți să analizezi acel moment și să spui: „Da, voi lucra dintr-o zonă în care îmi este frică și nu voi accepta.” sau poți să profiți de moment și să spui: „Voi face un salt cu credință.” Ce vrei să începi? Un curs, un proiect? Vrei să construiești o casă, ceva ce are legătură cu fundația ta, să întemeiezi o familie? Ce îți dorești să faci? Acționează! Acest lucru poate avea legătură cu cariera ta, cu un curs sau un atelier, ceva ce are legătură cu talentele și abilitățile tale.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Al doilea lucru este să îmbrățișezi creșterea personală care poate rezulta din acest lucru. Aceasta este o oportunitate de reflecta asupra credințelor și filosofiilor. Este oportun pentru autodescoperire, pentru extinderea viziunii tale despre lume. Ce înseamnă acasă pentru tine? Ce înseamnă familia? De ce ai nevoie pentru securitate și pentru cariera ta? De ce ai nevoie pentru explorarea și atingerea obiectivelor tale personale?

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel