Mercur intră în Taur. Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent până pe 3 iunie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Pe 15 mai, Mercur intră în Taur. 

Mercur va tranzita semnul Taurului între 15 mai și 3 iunie. Planeta comunicării se mută în cel mai pragmatic și metodic semn al zodiacului. Trecem de la efervescența Berbecului, semn în care am avut și o retrogradare, la calculele serioase ale Taurului, un semn de pământ. 

În 2024, acest tranzit nu va fi unul simplu pentru că Mercur va împărți semnul cu Soarele, Venus, Jupiter și Uranus. Mintea va fi destul de productivă, dar și nonconformistă. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur intră în casa a doua. Discuțiile despre bani se vor înmulți. Și cum Mercur va fi în același semn cu Venus, Jupiter și Uranus, vei avea parte și de idei extraordinare despre monetizare, dar și despre decizii pripite și cheltuieli aiurea. 

Taur/Ascendent în Taur

Bucură-te! Mercur se alătură celorlalte planete din semnul tău: Soare, Venus, Jupiter și Uranus! De un lucru poți fi sigur: vei avea idei geniale! Apropiații vor aprecia modul în care comunici, talentul oratoric, dar și filosofia ta de viață. 

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, pășește în casa a douăsprezecea. Și dintr-o dată vei deveni tăcutul și introvertitul din cameră. Din când în când, este bine să ne odihnim vocea. Dar, atenție, că s-ar putea să fii predispus la a crede multe informații false. 

Rac/Ascendent în Rac

Mercur se duce în casa a unsprezecea. Și te va ajuta să te conectezi cu tot felul de oameni. Vei fi foarte sociabil! Astrele îți recomandă să nu îți fie teamă să ceri ajutorul. Și poate că, în perioada următoare, vei avea o perspectivă mai pragmatică în ceea ce privește planurile de viitor. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur va tranzita casa a zecea. Și te va ajuta să iei cele mai bune decizii pe plan profesional. Șefii vor fi plăcut impresionați de modul în care gândești. Iar tu vei ști cum să îți alegi luptele. Cu cât te expui mai mult, cu atât vei avea mai mult succes. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, intră în casa a noua, acolo unde se mai află Venus și Jupiter! Sunt avantajați cei care vor să învețe, să călătorească și să își schimbe atitudinea despre viață. 

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur intră în casa a opta. Stai departe de bârfe sau de indiscreții. Nici tu nu trebuie să te implici în viețile celorlalți, dar nici să îi lași pe ei să depășească unele limite. Vei fi destul de bun la negocieri, cu oamenii sau cu instituțiile financiare. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Începe o perioadă foarte bună pentru a lua decizii pe plan relațional! Mercur intră în casa a șaptea și este cazul să spui ce vrei de la partener. Comunicarea din cuplu se va îmbunătăți. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur va tranzita casa a șasea. Te vei supăra din cauza faptului că, la serviciu, mai mult se vorbește și mai puțin se muncește. Stresul cotidian te va acapara dacă nu îți vei găsi obiceiuri care să te calmeze. Ai șansa de a găsi specialiștii de care ai nevoie. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur intră în casa a cincea. Este momentul să îți dai seama de ceva: cel mai important om din viața ta ești tu. Egoismul, în doze sănătoase, te poate ajuta să construiești, să progresezi, să câștigi multe proiecte. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur va tranzita casa a patra. Discuțiile cu familia se vor înmulți, înteți și diversifica. Nu îți va mai fi frică să comunici ceea ce simți cu adevărat și vei reuși să fii și empatic. Vei interacționa cu diverse persoane pentru bunăstarea locuinței. 

Pești/Ascendent în Pești

Vei comunica altfel cu partenerul. Acesta are de primit unele vești și vei decide să fii alături de el. Ai o atitudine optimistă și îi vei contamina și pe cei dragi cu aceasta. Mintea va fi cel mai mare aliat dacă o vei alimenta doar cu informații corecte și de calitate. 

Încă două săptămâni cu Jupiter în Taur! Decizii importante pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel