Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Mercur se va alătura celorlalte planete din semnul Taurului

Mercur, planeta comunicării și a proceselor cognitive, va ieși din semnul contaminat de retrogradare al Berbecului și își va începe tranzitul în cel domol și pragmatic al Taurului. În 2024, acest tranzit beneficiază de prezența unor alte planete destul de importante: Soare, Venus, Jupiter și Uranus. 

Acest tranzit va aduce beneficii unor nativi, dar și neînțelegeri pentru alții. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va intra în semnul tău pe 15 mai. Și se va afla în prezența celorlalte planete: Soare, Venus, Jupiter și Uranus. Mintea ta va fi de neegalat! Ideile pe care le vei avea vor fi menite să îți facă viața mai bună, dar și să îi ajuți pe ceilalți. Ba chiar am putea spune că găsești soluțiile cele mai potrivite la problemele cu care te confrunți de ceva timp. Îndrăznește să fii mai vocal!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur pășește în casa a noua, alături de Soare, Venus, Marte, Jupiter și Uranus. Este momentul să gândești în stil mare! Să nu te mai mulțumești cu puțin, ci să îți depășești limitele. Astrele te invită să înveți, să călătorești, să te expui altor culturi și civilizații, să îți dai seama ce mare este lumea. Cei care trebuie să învețe pentru examene vor fi foarte susținuți. 

Pești/Ascendent în Pești

Mercur își va începe tranzitul în casa a treia, acolo unde îi place lui cel mai mult. Comunici cu mai multă încredere, atât online cât și offline. Faci conexiuni între frânturi de informație și găsești soluții eficiente. De asemenea, vei primi, în sfârșit, și vești bune. Mai ales din punct de vedere profesional. Mercur te va ajuta să îți investești banii într-un mod inteligent. Poate că este cazul să te mai și plimbi. 

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur se duce în casa a douăsprezecea. Și nu prea îți va convine acest tranzit! Pentru că guvernatorul tău nu prea va avea glas. Apar discuții intense legate de sănătate. Vei face o serie de investigații și vei căuta cei mai buni doctori. Te vei confrunta cu multe dintre situațiile din trecut pe care nu le-ai rezolvat. Vei juca rolul victimei și vei fi mai prăpăstios ca niciodată. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur ajunge în casa a șasea pe data de 15 mai. Se va afla în același semn cu Jupiter, guvernatorul tău. Te vei plânge toată ziua de problemele apărute. Există riscul să te contaminezi și cu necazurile celorlalți. Următoarea perioadă va fi destul de stresantă, mai ales la locul de muncă. Discuțiile cu unii colegi se intensifică, dar nu rezolvați nimic.

Date de salvat în calendar: 18, 23 și 26 mai. Află când are loc cea mai fericită zi din 2024!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel