Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop lunar. Iată ce le pregătesc astrele tuturor zodiilor!

Berbec/Ascendent în Berbec

Prima veste importantă este aceea că Marte, propriul guvernator, se află în semnul tău până în iunie. Deci curajul și inițiativă nu îți lipsesc. Ce-i drept, nici furia! După care, ce trebuie să știi tu este că există riscul să faci multe cheltuieli inutile. Soarele și Venus se întâlnesc cu Jupiter în casa a doua, a banilor. Aduc oportunități, dar și pierderi. După 26 mai, Jupiter își începe tranzitul în casa a treia și te invită să cauți schimbarea. Mai mică sau mai mare, indiferent de domeniu. 

Taur/Ascendent în Taur

A doua parte a lunii mai va fi pe placul tău! Cu Soarele, Mercur, Venus, Jupiter și Uranus de partea ta poți cuceri lumea! Astrele îți oferă numeroase beneficii. Jupiter se mai află în semnul tău până pe 26 mai. Deci, până atunci, ai șansa de a profita de viață din plin! Însă nu uita ceva! Astrele îți dau, dar nu îți bagă și în traistă!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Până pe 26 mai, vei fi în derivă. Astrele vor ca tu să ai parte de o curățenie interioară serioasă. Să abandonezi oamenii și situațiile care nu îți priesc. Să te îngrijești de sănătate. După, 26 mai, situația se schimbă radical! Jupiter, Marele Benefic, intră în semnul tău și aduce cu el o tolbă plină de încredere și oportunități. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Rac/Ascendent în Rac

Nu ai voie să stai degeaba! Vei socializa mai mult ca oricând. Îți vei face alți prieteni, te vei conecta la alte comunități și vor apărea numeroase evenimente la care să participi. Astrele se ocupă să îți îndeplinească și unele dorințe. Poți vedea roadele unui proiect profesional. Și chiar trebuie să vezi jumătatea plină a paharului. 

Leu/Ascendent în Leu

Este una dintre cele mai bune perioade din 2024! Cu Micul și Marele Benefic în casa a zecea, vei avea parte de numeroase șanse pe plan profesional. Cariera devine importantă pentru că primești vizibilitate, apreciere și validare. Relația cu șefii se îmbunătățește. Dacă vrei să îți schimbi locul de muncă, acum este momentul să începi să cauți!

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vei avea numeroase lecții până la finalul lunii mai. Dar vor fi din acelea pozitive, pe placul tău, care te vor ajuta să evoluezi. Astrele îți oferă șanse dacă vrei să călătorești, să te muți sau să te întorci în țară. Cei care susțin examene vor fi ajutați. Credința interioară crește și astfel atragi tot ce este bun. După 26 mai, Jupiter intră în casa carierei și îți va aduce încredere. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Până pe 26 mai, totul ți se va părea tulbure. Vei reuși să ascunzi de ochii lumii multe situații stânjenitoare. Dar tu vei fi din ce în ce mai vulnerabil. Cumva, astrele vor să îți arate că poți ieși din orice criză, că te poți reinventa sau regenera. După 23 mai, se întoarce roata! În favoarea voastră, de această dată! Îți vei recăpăta dorința de a studia și de a călători. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conjuncțiile făcute de Soare și Venus cu Jupiter în casa a șaptea vor aduce multe oportunități pe plan relațional. Mai ales pentru cei singuri. Își vor da seama, în sfârșit, de ce anume își doresc de la un partener. Iar Cupidon va fi destul de generos. Chiar și cei care sunt de ceva timp într-un cuplu au șanse de a reaprinde pasiunea. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu vei avea timp nici să respiri! În casa muncii vor fi cinci planete, printre care și Jupiter, propriul guvernator. Dacă ar fi vorba doar de treaba ta, ar mai fi cum ar mai fi. Dar te vei trezi cu tot felul de rugăminți din partea apropiaților sau a colegilor. Stresul va fi copleșitor și bineînțeles că și sănătatea va avea de suferit. După 26 mai, Jupiter va intra în casa a șaptea și vei începe să pui pe primul loc viața personală. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Așa perioadă romantică precum a doua parte a lunii mai nu ai mai trăit de mult timp! Iubirea este prioritatea ta și vei face totul pentru ea. Important este să te ocupi de pasiuni, să fii afectuos și drăgăstos, să îți folosești din plin creativitate. Din când în când, generozitatea ta va fi exagerată, dar te vei simți bine când îi vedea pe cei dragi fericiți. 

Încă două săptămâni cu Jupiter în Taur! Decizii importante pentru toate zodiile

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În sânul familiei vor apărea numeroase evenimente care îți vor consuma timpul și resursele. Dar nu te poți plânge! Te (re)vezi cu unele rude care îți plac. Astrele îți vor oferi șansa de a face o schimbare de imagine a locuinței. Trebuie să împaci utilul cu plăcutul. După 26 mai, Jupiter își începe tranzitul în casa a cincea și te va face mai egoist. 

Pești/Ascendent în Pești

Vei primi foarte multiple vești până la finalul lunii mai. Multe dintre ele bune, chiar așteptate de ceva timp. Mintea ta va fi plină de idei geniale. Nu îți va egala nimeni talentul oratoric și capacitatea de convingere. Relația cu frații și surorile se poate îmbunătăți. După 26 mai, Jupiter va trece în casa a patra și îi va ajuta pe care vor dori să se mute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel