Încă două săptămâni cu Jupiter în Taur! Decizii importante pentru toate zodiile

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Peste două săptămâni, mai exact pe 26 mai, Jupiter va părăsi semnul Taurului. 

Pe 16 mai 2023, Jupiter(Marele Benefic) și-a început tranzitul în semnul Taurului. Jupiter reprezintă oportunitățile, expansiunea, abundența și încrederea. Semnul Taurului se ocupă de resurse și confort. Pe 26 mai, Jupiter va părăsi acest semn și va intra în Gemeni. 

De obicei, când o planetă se apropie de ultimele grade ale unui semn, are tendința de a acționa într-un mod mult mai puternic. Și cum Jupiter va reveni în Taur abia în 2035, este cazul să profităm de următoarele două săptămâni!

Iată cum ne poate ajuta acest fapt!

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter se află în casa a doua. Cu siguranță, din 16 mai 2023 și până acum, ți-a adus câteva oportunități financiare, dar și cheltuieli multiple. Mai ai două săptămâni în care să fii generos cu tine însuți și în care să îți dai seama cât de mult iubești banii. 

Taur/Ascendent în Taur

Te mai bucuri de vizita lui Jupiter pentru încă două săptămâni! Și trebuie să știi că se va mai întoarce abia în 2035! Nu poți spune că în ultimul an nu ai avut parte și de oportunități! Jupiter îi ajută pe cei care văd prima dată jumătatea plină a paharului, dar și pe cei care au o credință interioară puternică. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter se află în casa a douăsprezecea. Ultimul an a venit cu multe reușite pentru tine, dar și cu nevoia de a te retrage. Parcă ai vrut să faci curățenie în viața ta, să te îndepărtezi de obiceiurile și oamenii care nu îți mai priesc. Și bucură-te! După 26 mai, Jupiter te vizitează cu geamantanele pline de surprize!

Jupiter în Gemeni de pe 26 mai. Cum ne influențează acest tranzit gândirea și conexiunea socială?

Rac/Ascendent în Rac

Din mai 2023, viața ta socială a explodat! Ai interacționat mai des cu prietenii, ți-ai făcut alții noi, ai făcut parte din mai multe grupuri și comunități, ai reușit să rămâi optimist și ți-ai făcut planuri. Astrele te invită să te bucuri de apropiații tăi!

Leu/Ascendent în Leu

Jupiter mai petrece două săptămâni în casa a zecea, a carierei. Pentru unii dintre voi s-ar putea să apară unele oportunități până pe 26 mai. Unele pe care le-ați așteptat de un an încoace. Pentru alții, Jupiter va aduce dorința de creștere, progres și avansare. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Dacă din mai 2023 și până acum nu ți-ai extins orizonturile, nu prea ai călătorit și nu ai învățat ceva nou, iată că mai ai șansa să o faci în următoarele două săptămâni. De asemenea, Jupiter te va ajuta în chestiunile juridice. Dar, doar dacă ai fost corect. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter mai stă două săptămâni în casa a opta. Ce și-a dorit tranzitul lui aici? Să îți dai seama că poți trăi și cu mai puțin. Că adevărata bogăție nu stă neapărat în buzunar și conturile bancare. Și că oricând o poți lua de la capăt. Toate crizele apărute din mai 2023 și până acum te vor ajuta să evoluezi. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mai ai două săptămâni în care să îți dai seama ce anume vrei de la un partener sau de la o relație. Cei singuri vor lua decizii importante. Iar, cei care sunt deja într-o relație, au șansa de a o îmbunătăți, de a avea mai multă încredere în partener. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ultimul an a fost, cu siguranță, epuizant! Tranzitul lui Jupiter, propriul guvernator, în casa a șasea a adus multe treburi, stres, exces de zel, oboseală, ajustări. În următoarele două săptămâni, trebuie să îți dai seama în ce proiecte merită să investești. 

Calendar astrologic 13-19 mai 2024: Mercur în Taur și conjuncție Soare-Jupiter

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Trebuie să profiți din plin de următoarele două săptămâni! Jupiter se va întâlni cu Soarele și cu Venus. Este ca și cum ți se mai dă o șansă pentru a alege fericirea. Și pentru a-ți da seama cât de importantă este stima de sine. Veți fi destul de romantici! Relațiile cu copiii, indiferent de vârsta lor, se pot îmbunătăți. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Dacă vrei o nouă locuință, mai ai șanse timp de două săptămâni să o găsești pe cea dorită. Valabil și pentru cei care vor să achiziționeze, dar și pentru cei care vor să închirieze. De asemenea, până pe 26 mai, poți îmbunătăți relația cu familie. Dacă îți vei respecta rădăcinile, Jupiter te va ajuta să crești. 

Pești/Ascendent în Pești

Din mai 2023, Jupiter, propriul guvernator, a fost în casa a treia. Și va mai rămâne astfel și în următoarele două săptămâni. Să nu te aștepți să ai o clipă de liniște! Mai ales că Jupiter se va întâlni cu Soarele și cu Venus. Vor veni către tine tot felul de informații importante. Dar și oameni interesanți. Și vei învăța lucruri uimitoare. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel