Calendar astrologic 13-19 mai 2024: Mercur în Taur și conjuncție Soare-Jupiter

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămânal. Pe 18 mai vom avea cea mai fericită zi a anului! Cel puțin din perspectivă astrologică!

Pe 13 mai, Soarele face o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului. Nevoia de libertate și independență va fi atât de mare încât și cei mai conservatori vor profita de acest aspect. Soarele în Taur vrea stabilitate și pragmatism, iar Uranus vrea detașare completă și o altă viziune. Pot apărea și situații surprinzătoare, momente de rebeliune, dar și clipe de instabilitate. Acest aspect se va manifesta mai ales pe plan financiar. 

Uranus în Taur până în 2026. Care sunt provocările și surprizele plăcute pentru fiecare zodie?

Pe 15 mai, Mercur își începe tranzitul în semnul Taurului. Mercur se ocupă de planul cognitiv, de comunicare și transport. Semnul Taurului este cel care se bazează ce tot ce este concret: bani, resurse, posesiuni. Vom fi, poate, mai metodici în gândire, mai lenți, pentru că vrem să procesăm informația și să o calculăm de câte ori se poate. Să ne asigurăm că avem profit din orice. 

Mercur în Taur în harta natală sau preferința pentru pragmatism și concret

Pe 17 mai, Mercur din Taur face un careu cu Pluto din Vărsător. Multe dintre replicile noastre de astăzi s-ar putea să fie mai tendențioase, mai ironice, mai cinice. De asemenea vom fi mai predispuși la manipulare sau la victimizare. Adoptăm atitudinea “totul sau nimic”, suntem puși pe fapte mari și nu acceptăm și alte variante. Un asemenea careu îi va afecta mai ales pe cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Pe 18 mai, Soarele face conjuncția cu Jupiter în semnul Taurului. Din punctul de vedere al teoriei astrologice, avem “cea mai fericită/norocoasă/favorabilă“ din 2024! Soarele reprezintă viața. Energie și vitalitate. Jupiter este Marele Benefic, cel care, orice atinge, reușește să amplifice, să expandeze, să crească. Este cel care oferă oportunități. Când Soarele se întâlnește cu Jupiter, putem să spunem că este un moment norocos, bucuros, fericit. Arhetipul Taurului vorbește despre desfătare și confort. Deci putem folosi acest aspect pentru a ne răsfăța! Și nu uitați: Astrele ne dau, dar nu ne bagă și în traistă!

Ce beneficii aduce Venus în Taur pentru fiecare zodie până pe 23 mai

Tot sâmbătă, Venus face o conjuncție cu Uranus în Taur. Venus este responsabilă de iubire, plăcere, resurse și bani. Uranus înseamnă surpriză, neobișnuit, independent, nonconformism, dar și revoluție, autenticitate, rupere bruscă. Taurul este un semn de pământ stabil, fixist, rigid, dornic de confort, ține de siguranță, nu vrea să renunțe, ține cu dinții de orice, nu îi plac crizele, nu îi place stabilitatea și vrea să aibă totul aranjat. E posibil să avem parte de schimbări neașteptate pe plan amoros, dar și financiar.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel