Ce aduce Jupiter pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară până în iunie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. Unde va sta până pe 10 iunie 2025! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru Fecioară și cei cu Ascendent în Fecioară!

Youtube video image

Planeta oportunităților și a expansiunii își începe vizita în semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai de preț, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, să schimbăm perspectivele. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Iată previziunile pentru Fecioară și Ascendent în Fecioară!

Cu Jupiter în casa a 10-a, vei avea un an memorabil. Ce este casa a 10-a? Este cea a carierei, a statutului social, a rolului tău și a imaginii pe care o proiectezi în exterior. De cele mai multe ori, este și o casă a oficializării unei relații importante.

Ce trebuie să reții tu? Dacă îți dorești un nou loc de muncă, Jupiter vine și ți-l oferă. Dar va trebui să muncești mult. Ai multe șanse de a avansa și a progresa. Este și momentul în care îți poți duce relația pe care o ai la un alt nivel.

Este important să nu mergi pe stradă gândindu-te că ești o ființă în bătaia vântului, ci să îți dai seama de lucrurile pe care le-ai învățat. Nu trebuie să te vezi nici inferior, nici superior. Ai nevoie de un punct de echilibru. Nu te privi mai puțin decât ești. Trebuie să știi bine cine ești, ce îți dorești de la viață și unde vrei să ai succes.

Laitmotivul tău pentru anul acesta este succesul. Este necesar să îl obții atât în plan relațional, cât și profesional. Ține minte că succesul nu vine neapărat într-un moment frumos, poate apărea după o criză.

Jupiter în casa a 10-a îți poate aduce schimbări la serviciu care nu sunt pe placul tău. Dar până atunci nu ai făcut acea schimbare. Nu ai realizat că meriți mai mult și astfel ai fost împins de la spate. Evenimentele care nu îți vor conveni sunt menite să te ducă mai sus și mai bine.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară până în 2026

Relațiile cu autoritățile se pot îmbunătăți. Dacă ai de rezolvat o chestiune legală, găsești oamenii potriviți la locul potrivit.

La locul de muncă, poți primi mai multă putere. Ai parte de mai multă responsabilitate. Dar este un an important și pe plan personal. Poate că ai întâlnit partenerul care te face să te simți liniștit, nu pe acela care îți dă fluturași în stomac. Acum este momentul în care să treci la următorul pas. Te poți căsători, muta sau începe un proiect alături de partener.

Pentru că Jupiter va face careu cu Saturn, planurile cu partenerul nu vor fi ușoare la început. Vor apărea diferențe de opinie.

Dacă nu ai lucrat niciodată, acesta este un an în care îți poți dori să jonglezi cu mai multe locuri de muncă sau colaborări. Așadar, următorul an va fi memorabil, mai ales pe plan profesional.

Ce aduce Jupiter pentru Leu/Ascendent în Leu până în iunie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel