Ce aduce Neptun în Pești pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară până în 2026

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne până în 2026. Cum îi influențează acest tranzit pe nativii Fecioară?

Neptun în astrologie semnifică fantezia, iluzia și amăgirea. Neptun guvernează ceea ce ține de domeniul mistic. Numele său este inspirat de zeul mării. Poseidon este echivalentul său în mitologia greacă. Neptun ne influențează visele și activitățile creative. Spre deosebire de
"planetele personale" (Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte) care influențează viața noastră de zi cu zi, Neptun este o planetă "transgenerațională" sau pentru că influențează experiențele pe termen lung precum și epoci întregi.

Neptun stă aproximativ 14 ani în fiecare semn (cu scăderi ocazionale mai scurte în semnele vecine când este retrograd) și are nevoie de 160 de ani pentru a tranzita întregul zodiac. În 2012, Neptun s-a mutat în Pești și va rămâne acolo până în 2026. Este pentru prima dată când se află în Pești din 1862!

Arhetipul Peștilor este cel al dizolvării. Este asociat cu necunoscutul, Universul, spiritualitatea și sănătatea. Totodată, are legătură cu confuzia și iluziile. Persoanele cu Soarele în Pești sunt adesea caracterizate prin sensibilitate, intuiție și o bogată viață interioară.Peștii sunt cunoscuți pentru empatia lor puternică și pentru capacitatea lor de a simți profund emoțiile altora. Cu toate acestea, sensibilitatea lor excesivă îi poate face să fie uneori preocupați sau să se retragă în lumea lor interioară. Peștii sunt adesea descriși ca fiind romantici și visători, căutând mereu să găsească sens și conexiune în lumea lor complexă și profundă.

Anul Dragonului de Lemn vine cu ajustări pentru PATRU nativi ai zodiacului chinezesc: Treceți prin provocări, dar aveți parte și de beneficii!

Ce aduce acest tranzit pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară?

Te simți deschis și conectat spiritual în moduri până acum neexplorate. Un aspect pe care îl vei analiza este modul în care te prezinți în relații și modul în care partenerii tăi îți arată dragostea și grija.

Fecioarele au în mod natural grijă în natura lor, face parte din ceea ce sunt. Înțeleg ce trebuie făcut în jurul casei, la locul de muncă și pricep complexitatea relațiilor prin analiză meticuloasă. Cu toate acestea, adesea, aceste eforturi trec neobservate. Acest model începe să se schimbe, nu doar cu ajutorul lui Neptun, ci și cu Saturn în Pești. Vei începe să fii văzut, apreciat și înțeles, în special în relațiile personale. Poate fi vorba despre partenerul tău amoros, colegii de muncă sau copilul.

Este un moment când  începi să strălucești mai puternic.

Citește și Anastasia, astrolog internațional, ne explică semnificația retrogradării tuturor planetelor în astrograma natală: Natura planetei devine orientată în interior 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel