Ce aduce Jupiter pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion până în iunie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. Unde va sta până pe 10 iunie 2025! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru Scorpion și cei cu Ascendent în Scorpion!

Planeta oportunităților și a expansiunii își începe vizita în semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai de preț, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, să schimbăm perspectivele. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Iată previziunile pentru Scorpion și Ascendent în Scorpion!

Jupiter a fost în casa a șaptea. Ți-a adus foarte multe revelații pe plan personal, dar și multe schimbări în relația de cuplu. Acum, Jupiter se duce în casa a opta. Îți arată roadele ultimului an.

Ce știm despre Casa a opta în astrologie? Casa a opta este cea a transformării, a naşterii, a morţii.  Aici găsim resursele împărțite cu alții, cum ar fi moștenirile, banii proveniți din afaceri, împrumuturile, taxele, impozitele și pensia alimentară. Apoi discutăm despre aspecte precum sexualitatea, intimitatea și fanteziile noastre cele mai intense, schimburile de energie, tabuurile și conexiunile profunde. De asemenea, aducem în discuție traumele provenite din experiențe greu de controlat, secretele noastre, atât cele față de public, cât și cele față de cei apropiați, întâmplările complet neașteptate, obstacolele și moartea, nu neapărat cea fizică și proprie.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion până în 2026

Dacă relația în care te afli nu mai are rost să continue, așteaptă-te la un partaj sau la un divorț nu neapărat pe placul tău.

Cu Jupiter în casa a opta, trebuie să negociezi mult pentru absolut orice. Și e multă instabilitate. Poți avea și multe beneficii, dar și la fel de multe cheltuieli.

În următorul an, pot ieși multe secrete la iveală. Dacă ai ascuns unele lucruri, pot fi descoperite cu ocazia acestui tranzit. De asemenea, tu vei afla foarte multe lucruri despre oamenii din jur, mai ales despre partener.

Jupiter în casa a opta îți priește pe planul intimității. Casa a opta vorbește de consumul de energie, de o sexualitate aparte și de chimia cu un om.

Stai departe de împrumuturi. Dacă primești sau oferi cuiva, fă tot posibilul să nu dai sau să iei mai mult decât este cazul. De exemplu, dacă ai nevoie de un leu, nu lua doi.

Ce aduce Jupiter pentru Balanță/Ascendent în Balanță până în iunie 2025

Îngrijește-te ca viața ta personală să fie cât mai secretă. Când îl avem pe Jupiter în casa a opta, pot fi expuse anumite idei care nu sunt adevărate și pentru care oamenii te pot judeca.

În următorul an, trebuie să îți descoperi și alte moduri de a face bani. Vei fi foarte bun la a gestiona resursele altora. Dacă vrei să te faci administrator sau manager, acum este ocazia să te apuci.

Este un an în care să îți dai seama de conexiunea autentică cu partenerul. Cea mai mare putere de regenerare și renaștere tu o vei avea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel