Ce aduce Neptun în Pești pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion până în 2026

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne până în 2026. Cum îi influențează acest tranzit pe nativii Scorpion?

 

Neptun în astrologie semnifică fantezia, iluzia și amăgirea. Neptun guvernează ceea ce ține de domeniul mistic. Numele său este inspirat de zeul mării. Poseidon este echivalentul său în mitologia greacă. Neptun ne influențează visele și activitățile creative. Spre deosebire de
"planetele personale" (Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte) care influențează viața noastră de zi cu zi, Neptun este o planetă "transgenerațională" sau pentru că influențează experiențele pe termen lung precum și epoci întregi.

Neptun stă aproximativ 14 ani în fiecare semn (cu scăderi ocazionale mai scurte în semnele vecine când este retrograd) și are nevoie de 160 de ani pentru a tranzita întregul zodiac. În 2012, Neptun s-a mutat în Pești și va rămâne acolo până în 2026. Este pentru prima dată când se află în Pești din 1862!

Lupte constante pentru un semn de apă. Ești mereu în mișcare și muncești pe brânci!

Arhetipul Peștilor este cel al dizolvării. Este asociat cu necunoscutul, Universul, spiritualitatea și sănătatea. Totodată, are legătură cu confuzia și iluziile. Persoanele cu Soarele în Pești sunt adesea caracterizate prin sensibilitate, intuiție și o bogată viață interioară.Peștii sunt cunoscuți pentru empatia lor puternică și pentru capacitatea lor de a simți profund emoțiile altora. Cu toate acestea, sensibilitatea lor excesivă îi poate face să fie uneori preocupați sau să se retragă în lumea lor interioară. Peștii sunt adesea descriși ca fiind romantici și visători, căutând mereu să găsească sens și conexiune în lumea lor complexă și profundă.

Ce aduce acest tranzit pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion?

Toate semnele de apă primesc cele mai multe beneficii din acest tranzit.

Ruxandra Gheordunescu, astrolog internațional, despre influența lui Saturn: Este una dintre planetele principale care ne afectează viața

Acesta este un moment când ai idei ieșite din comun pe care trebuie să le exprimi. Poate chiar îți întemeiezi o familie sau te gândești la relația cu copiii tăi. Influ­ența lui Neptun îți deschide calea pentru a vedea potențialul în tine și în ceilalți pe care nu i-ai putut vedea înainte.

Mai mult decât atât, poți observa și ceea ce nu funcționează sau ce nu a funcționat, așa că ai parte de experiența cunoașterii adevărului. Tu îți dorești să știi adevărul, nu vrei să fii păcălit, așa că orice trebuie să iasă la iveală va ieși și o să îți placă. Poate că nu o să te încânte să afli ceea ce nu știai înainte, dar ai tendința să simți când ceva nu este în regulă și asta o să-ți valideze trăirile.

Citește și Cam White, astrolog american, despre Saturn în Pești până în 2026: Peștii pot fi prea optimiști, iar Saturn ne cere să fim un pic mai realiști

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel