Lupte constante pentru un semn de apă. Ești mereu în mișcare și muncești pe brânci!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ce previziuni există pentru următoarea zodie de apă?

Vorbim despre nativii Scorpion și cei cu ascendent în Scorpion!

Nu uita că încă o săptămână, până pe 19 aprilie, Soarele va fi în Berbec, adică în Casa a șasea pentru tine. Pe scurt, nu o să ai timp să respiri. Te simți într-o continuă bătălie, muncești pe brânci. Pe lângă serviciu, pot să apară și o mulțime de treburi în gospodărie sau de chestiuni administrative.

Unii nativi se pot implica activ în problemele unor apropiați. Desigur, problema cea mai mare rămâne să înveți să gestionezi stresul. 

Vă fi disfuncțională relația ta cu furia, mai ales la locul de muncă. Ai puțină grijă în acest sector.

Marea Conjuncție dintre Jupiter și Uranus se va petrece la tine în a șaptea casă a relațiilor. Așadar, poți cunoaște evenimente destul de ciudate sau neașteptate pe plan relațional. Este posibil ca un partener să se întoarcă la tine ori pur și simplu să te întâlnești cu el pe undeva. Tu sau el/ea doriți să vă mai dați o șansă.

Dacă ai așteptat să ieși dintr-o relație, odată cu această conjuncție, poate fi momentul oportun. Din fericire, te ajută să te separi fără certuri. Poate fi o despărțire calmă.

Ești singur? Ai oportunitatea de a întâlni persoane total diferite față de cele care au fost până acum în viața ta. Desigur, nu este bine să te grăbești. Nu te gândi la căsătorie de la prima întâlnire și nici la împărțirea locuinței cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o.

ZECE lucruri de știut despre bărbații Scorpion

Astrologul Daniela Simulescu îți sugerează să nu grăbești absolut nicio relație în această perioadă, fiindcă vei avea tendința să faci totul pe repede înainte. Mergi după compatibilitate sau doar după chimie?

Marte este în tranzit în Casa a cincea, lângă Saturn și Conjuncția dintre Jupiter-Uranus din Casa a șaptea. Ai senzația că l-ai întâlnit pe Făt Frumos sau pe Ileana Cosânzeana.

La muncă apar multe răzgândiri, situații bizare, iar colegii ți se par destul de limitați. Iar ei au impresia că vrei prea multe și că nu ți se cuvine cât ceri. Proiectele s-ar putea să sufere modificări sau pur și simplu să nu îți iasă. Este mult haos în această zonă.

Mercur este retrograd în Casa a șasea, deci nu merită să te încrezi în promisiunile altora, dar nici ei în ale tale.

Gestionarea stresului devine un subiect de bază pentru tine pe tot parcursul lunii.

Îți recomandăm și: Saturn în Scorpion în harta natală: responsabilitate și multă maturitate emoțională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel